Tom Clancy's The Division (PC) 366 kr.
TOM CLANCY'S THE DIVISION SPILBESKRIVELSE
Vi lever i en kompleks verden. jo mere avanceret det bliver, jo mere sårbare er den. Vi har oprettet et korthus
Fjern blot ét kort, og alt falder fra hinanden .
 
Black Friday - en ødelæggende pandemi fejer gennem New York, og en efter en, falder grundlæggende tjenester. På kun få dage uden mad eller vand, kollapser samfundet i kaos. ”The Division”, en autonom enhed af taktiske agenter, er aktiveret. De lever et tilsyneladende almindelige liv blandt os, disse agenter er uddannet til at operere selvstændigt for at redde samfundet.
 
Når samfundet falder sammen, redder vi det.
 
Tag New York tilbage
Velkommen til en next-gen erfaring i en vedvarende og dynamisk åben verdens miljø, der er bygget fra bunden til co-op, og hvor udforskning og spiller progression er afgørende. Gå sammen med andre Division agenter,det er din mission at genoprette ro og orden, undersøge kilden af en virus, og generobre New York tilbage.
 
En levende og åndende verden
Kom ind i et univers, hvor tidspunktet på dagen og vejrforhold påvirker din spiloplevelse. Brug miljøet med strategisk fordel for at dominere kampe og lav et bagholds angreb på dine fjender. Udnyt din gasmaske til at yde beskyttelse mod virus, og opgradere den for at komme ind til de mest forurenede områder.
 
Jungle byen
New York bliver overrendt af fjendtlige grupper, der forsøger at drage til fordel af krisen. Pas på bøller, der strejfer rundt i grupper gennem byen for at jage efter de svage. Kæmp mod de Cleaners, der bærer HAZMAT og bærer flammekastere, som vil rense New York fra virussen ved at brænde alt og alle. Kæmp mod Rikers, en bande af fanger, der undslap Rikers øen da kaos ramte, og som hærger byen og vil tage dens kontrol.
 
Opgrader og tilpas din Agent
høst de nyester teknologier, både netværk og prototype, som medlem af the Division. Tilpas din karakter og din rygsæk, din livline i midten af krisen i New York. Kommuniker med andre agenter på samme tid med din SmartWatch. Plyndre faldne fjender og tilpas dit niveau, dine våben, gear samt dine færdigheder.
 
Cutting-Edge Tech
Vælg og opgradere dine evner, og synchroniser med dine holdkammerater for at øge dine chancer for at vinde en kamp. Skift dine færdigheder såsom den søgende mine, der finder din fjende og eksploderer; revolverhovedet der udløser højt oktan og effektiv omledning; eller pulsen, der giver dig en taktisk mulighed for at læse dit miljø. Brug ECHO tech, en samling af data værktøjer, der gør øjeblikke frosset i tid, for at lære værdifulde oplysninger om dine umiddelbare omgivelser og finde skjulte skatte, for at hjælpe med at afdække sandheden bag pandemien.
 
Problemfri Multiplayer: The Dark Zone
Træd ind i ”Dark Zone”, en lukket karantæne zone i midten af Manhattan, hvor de mest værdifulde skatte blev efterladt, da militæret blev evakueret. Det er også det mest farlige område i spillet, hvor frygt, forræderi, og spændinger er høje. Lav en gruppe med andre spillere for at udslette dine fjender  og få dine legendariske skatte fløjet væk med en helikopter. Det er dit valg at samarbejde med andre agenter, eller angribe dem og stjæle deres bytte.
 
Snowdrop-motor
Drevet af next-gen Snowdrop engine, Tom Clancys The Division sætter en ny bare for et videospils realisme. Oplev et kaotisk og ødelagt New York som du aldrig har set det før.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tom Clancy's The Division fysisk?

Nej, du modtager en Tom Clancy's The Division produktnøgle (Tom Clancy's The Division CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Tom Clancy's The Division produktnøgle (Tom Clancy's The Division CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tom Clancy's The Division. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tom Clancy's The Division? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Tom Clancy's The Division.

Gennemsnitlig vurdering:
4
Vurderet af: Lars Bo Petersen den 19-03-2016

Er du blandt mange som har behov kunne rette FOV settings, så er spillet ikke noget for dig i nu, da du formentlig ender med ikke at kunne spille men i stedet ligge på sengen med hovedpine eller andet.

Så indtil da, vent med at købet spillet indtil de får taget sig sammen til at indbygge det mest almindelig man kunne forvente sig i moderne spil.

Karakter:
2
Vurderet af: Henrik hansen den 10-03-2016

er et okay spil, bliver dog hurtigt lidt for ensformigt. Er de 319kr værd, men ville have været træt af hvis jeg havde givet 400kr. Egner sig nok bedre til at blive spillet på konsol, end på pc. Hvis man kan holde ud at der skal mellem 5-500 skud til at dræbe en fjende, og har 2-3 venner at spille det med, kan det anbefales. Ca 40-50 timers playtime, da der ikke rigtigt er så meget reelt indhold.

Karakter:
3
Vurderet af: Morten Nicolaysen Lund den 08-03-2016

Havde bestilt The Division fra en anden shop - da spillet begynder, får jeg at vide, at jeg først kan modtage koden dagen efter spil start. Får mine penge tilbage og bestiller med det samme fra playgames.dk (første gang). Modtager min kode med det samme, ik\' så meget pis. Bestiller kun fra PlayGames.dk fremover! KONGE!

Karakter:
5
Vurderet af: Charlotte Andersen den 22-02-2016

Jeg har prøvet Beta versionen og kan kun sige at det er mega fedt! Nåede kun at spiller ca. 4 timer og fik ikke prøvet Dark Zone delen :(
Så glæder mig helt vildt til den udkommer for real! Kan ikke vente!

Karakter:
5
Vurderet af: Jes Rasmussen den 29-12-2013

Vi er også en flok der ikke kan vente. ser mega fed ud

Karakter:
5
Page:12