Tom Clancy's Rainbow Six Siege (PC) 65 kr.
TOM CLANCY'S RAINBOW SIX SIEGE SPILBESKRIVELSE

Bliv mester over kunsten af ødelæggelse og specielle mekanikker i Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Kom ansigt til ansigt med intens nærkamp, ​​høj dødelighed, taktisk beslutningstagning, holdspil og eksplosiv action i hvert øjeblik. Oplev en ny æra af voldsomme ildkampe og ekspertstrategi, der er født af den rige arv fra tidligere Tom Clancy's Rainbow Six-spil.

Tag del i i en helt ny form for angreb ved hjælp af en uovertruffen grad af ødelæggelse og specielle mekanikker.

På forsvaret koordinerer du med dit team for at omdanne dine miljøer til en fæstning. Læg fælder, befæst og skab defensive systemer for at forhindre fjendens angreb.

Ved angreb skal du lede dit hold gennem smalle korridorer, barrikaderede døråbninger og forstærkede vægge. Kombiner taktiske kort, observationsdroner, rappelling og mere til at planlægge, angribe og afværge enhver situation.

Vælg mellem snesevis af højtuddannede, Special Forces-operatører fra hele verden. Udnyt den nyeste teknologi til at spore fjendens bevægelse. Smadr vægge for at åbne nye angrebspunkter. Slå huller i lofter og gulve for at oprette nye adgangspunkter. Brug hvert våben og gadget fra dit dødelige arsenal til at lokalisere, manipulere og ødelægge dine fjender og miljøet omkring dem.

Oplev nye strategier og taktik, imens Rainbow Six Siege udvikler sig over tid. Skift Siege-reglerne med hver opdatering, der indeholder nye operatører, våben, gadgets og kort. Udvikl sammen med det stadigt skiftende landskab med dine venner og bliv de mest erfarne og farlige operatører derude.

Konkurrer imod andre fra hele verden i rangeret matchspil. Saml dit bedste hold og deltag i kompetitive samfund i ugentlige turneringer eller se de bedste professionelle hold kæmpe ud i Rainbow Six Siege Pro League.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tom Clancy's Rainbow Six Siege fysisk?

Nej, du modtager en Tom Clancy's Rainbow Six Siege produktnøgle (Tom Clancy's Rainbow Six Siege CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Tom Clancy's Rainbow Six Siege produktnøgle (Tom Clancy's Rainbow Six Siege CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tom Clancy's Rainbow Six Siege? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Tom Clancy's Rainbow Six Siege.


Genre Shooter
Platform PC
Udgivelsesdato 01-12-2015
Systemkrav Windows - Minimum
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
PROCESSOR: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better
GRAPHICS: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)
NETWORK: Broadband Internet connection
STORAGE: 30 GB available space
SOUND CARD: DirectX® 9.0c compatible
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Casper J den 10-11-2017

Rainbow Six Siege er et fedt FPS-spil med meget fokus på taktisk gameplay.
Der er mange forskellige "Operators" (karakterer) som har hver deres fordel i kampen.
Spillet er rigtig underholdene, men hvis du er meget til fast-paced spil som Call Of Duty, så er det måske ikke noget for dig.

Karakter:
5
Vurderet af: Frederik Thrane den 21-10-2015

Jeg synes jeg fik en rigtig god services, hurtigt,nemt, billigt der er altid gode priser. Plus jeres hjemmeside er rigtig nem at finde rundt i og i har altid de nyeste spil hvor man tit kan se om man for eksempel får en beta key med eller ej.

Karakter:
5
Page:1