Tom Clancy's Rainbow Six Siege (PC) 293 kr.
TOM CLANCY'S RAINBOW SIX SIEGE SPILBESKRIVELSE
Tom Clancy's Rainbow Six Siege er det nyeste spil i den anerkendte first person shooter-serie udviklet af det berømte Ubisoft Montreal-studie. Rainbow Six Sieges multiplayer hæver standarden med intense ildkampe og strategisk gameplay i den rige arv fra tidligere Rainbow Six-spil.

ANTITERRORISTENHEDER
Antag rollerne som globale terrorbekæmpere, der specialiserer sig i nærkamp, nedrivning og brutale, præcise koordinerede angreb.

BELEJRINGS-GAMEPLAY
Bryd igennem fjendens fæstninger med nye taktiske foranstaltninger eller befæst dit territorie med defensive ressourcer under belejringer, en helt ny form for kamp i Rainbow Six-serien.

MASSIV ØDELÆGGELSE
Skift landskabet i dit angreb med et hidtil uset niveau af miljøødelæggelse. Vægge kan knuses, og gulve og lofte kan brydes. Nøglen til sejr er at blive mester af ødelæggelseselementet.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tom Clancy's Rainbow Six Siege fysisk?

Nej, du modtager en Tom Clancy's Rainbow Six Siege produktnøgle (Tom Clancy's Rainbow Six Siege CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Tom Clancy's Rainbow Six Siege produktnøgle (Tom Clancy's Rainbow Six Siege CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tom Clancy's Rainbow Six Siege? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Casper J den 10-11-2017

Rainbow Six Siege er et fedt FPS-spil med meget fokus på taktisk gameplay.
Der er mange forskellige "Operators" (karakterer) som har hver deres fordel i kampen.
Spillet er rigtig underholdene, men hvis du er meget til fast-paced spil som Call Of Duty, så er det måske ikke noget for dig.

Karakter:
5
Vurderet af: Frederik Thrane den 21-10-2015

Jeg synes jeg fik en rigtig god services, hurtigt,nemt, billigt der er altid gode priser. Plus jeres hjemmeside er rigtig nem at finde rundt i og i har altid de nyeste spil hvor man tit kan se om man for eksempel får en beta key med eller ej.

Karakter:
5
Page:1