Anno 2205 (PC) 293 kr.
ANNO 2205 SPILBESKRIVELSE
I år 2205 deltager du i menneskehedens næste skridt i fremtiden med løftet om at skabe en bedre morgendag. Du erobrer Jorden og etablerer rige, travle byer med store industrielle komplekser, men for at sikre dit folks velstand skal du rejse ud i rummet.

Et videnskabeligt gennembrud i fusionsenergi lover at revolutionere alle aspekter af samfundet. Den nødvendige isotop, helium-3, kan kun findes i høstbare mængder på Månen. Rejs ud i rummet og slå dig ned på Månen i det spændende løb for ressourcer og magt.

Annos mesterlige økonomiske gameplay er tilbage og tager strategisk bybygningssimulering til nye højder... i rummet!

Den anerkendte bybygger sigter efter stjernerne

Anno 2205, den sjette titel i den prisbelønnede bybyger-serie udvider sig til rummet. Kolonisér kontinenter på Jorden, etablér baser på Månen og udgrav Månens ressourcer til at omdanne dine byer til blomstrende storbyområder.

Ubegrænset Bybygning
Tusindvis af timer med tilgængeligt og udfordrende gameplay giver dig mulighed for at gå ud over historien og til sidst gro monumentale byer med tusindvis af bygninger. Du styrer din voksende virksomhed samtidigt, flere steder på Jorden og Månen. Gameplayet bringer også en revolutionerende session-mode, der lader dig spille på flere øer, hvilket øjeblikkeligt forbinder forskellige regioner. Anno 2205 er det største i serien og tilbyder ubegrænset genspilningsværdi på øerne fem gange større end i tidligere spil.

Fantastisk Grafik Bringer Din By Til Live
Den nye spilmotor giver en ægte følelse af storhed og bringer en hidtil uset detaljegrad og indlevelse. Din by kommer til live med flyvende biler og mere end en million levende borgere sammen med osende fabrikker, knusende miner og fantastiske dyreliv, alt fuldt animerede og drevet af dine handlinger.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Anno 2205 fysisk?

Nej, du modtager en Anno 2205 produktnøgle (Anno 2205 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Anno 2205 produktnøgle (Anno 2205 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Anno 2205. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Anno 2205? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Anno 2205.

Udvidelsespakker
Anno 2205 Season pass
Anno 2205 Season pass

Platform PC
Udgivelsesdato 03-11-2015
Systemkrav MINIMUM: 
OS: Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10(64bit versions) 
Processor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz 
Memory: 4 GB RAM 
Graphics: nVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) 
Hard Drive: 35 GB available space 
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Jack Pedersen den 02-11-2015

Dette er en ros til PLAYGAMES.DK
Er ret imponerede over at jeg allerede har fået min produktnøgle, så jeg kan hente spille fra Uplay. Specielt eftersom prisen er langt under Ubisoft gamestore's pris. Og spillet først officielt udkommer i morgen.
Har ikke prøvet spillet endnu - men glæder mig! :-)

Karakter:
5
Page:1