Far Cry Primal Apex Edition (PC) 379 kr.
FAR CRY PRIMAL APEX EDITION SPILBESKRIVELSE

Det prisbelønnede Far Cry franchise, der har været forbi troperne og Himalaya kommer nu ind i den oprindelige kamp for menneskehedens overlevelse med sin innovative åbne verden sandkasse gameplay, der samler massive bæster , betagende miljøer og uforudsigelige vilde møder.
 
Velkommen til stenalderen, en tid med ekstrem fare og grænseløs eventyr, når gigantiske mammutter og Sabeltigere regerede Jorden , og menneskeheden er i bunden af fødekæden . Som den sidste overlevende af din jagt gruppe, vil du lære at udforme et dødbringende arsenal af våben, afværge voldsomme rovdyr, og udtænke de fjendtlige stammer og erobre landet Oros, for at komme til tops i fødekæden.
 

Nøgle funktioner

Fra bytte til dræber.

Du vil spille som Takkar, en erfaren jæger og den sidste overlevende medlem af din gruppe. Du har ét mål: at overleve i en verden, hvor du er byttet.
Dyrk din stamme og finpudse dine færdigheder til at lede dit folk.
 
Mød en afstøbning af mindeværdige figurer, der kan hjælpe med at holde naturen tilbage.
Mød fjendtlige stammer, der vil gøre alt for at udrydde dig og dine allierede.
Besejr rovdyr og mennesker, for at komme på toppen af fødekæden.

Dette er Far Cry i sten alderen.

Dette er ikke stenalderen, som du kender den. Dette er den stenalderen med respektløshed og kaos. Dette er Far Cry’s stenalder.
overvåg fjendens baser og planlæg dit angreb ved hjælp af våben og redskaber udformet fra knoglerne af dyr, du har dræbt.
Mester det element af ild for at udvide dine taktiske muligheder, tænd ild til dit våben og skræm rovdyrene i natten.
Giv dit byttedyr det sidste nådestød som du har jagtet over sletterne. Men pas på, dens duft kan tiltrække rovdyr er du villig til at kæmpe dig til dit trofæ?.
Det utrolige scenarie  af stenalderen gør kun  mængden af dødbringende våben, farlige trusler, og utrolige historier, som Far Cry er berømt for.

En verden styret af kæmpe dyr.

Efter den sidste istid, har gletsjerne efterladt et land blomstrende med natur og ressourcer, hvor både mennesker og dyr kan trives - forudsat at de har hvad det kræver for at bevise deres dominans.
Oplev den majestætiske og brutale land Oros med sin betagende dale med røde skove, barske taiga og fugtige sumpe, hvor du kan se Jorden som det var før menneskets krav på det.
Oros vrimler med liv fra store flokke af hjorte og ondskabsfulde pakker med dire ulve til stridende fjendtlige stammer. Det er styret af megafauna såsom sabeltigere og mammutter, gigantiske dyr, der dominerede jorden i stenalderen og blev frygtet af alle andre levende væsener.
 
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Far Cry Primal Apex Edition fysisk?

Nej, du modtager en Far Cry Primal Apex Edition produktnøgle (Far Cry Primal Apex Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Far Cry Primal Apex Edition produktnøgle (Far Cry Primal Apex Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Far Cry Primal Apex Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Far Cry Primal Apex Edition? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

DIGITAL APEX EDITION 


ALT DET DIGITALE INDHOLD TIL FAR CRY PRIMAL: 

 • MAMMUTTENS LEGENDE: Tre ekstramissioner 
 • ET NYT VÅBEN, DEN BLODIGE SHASTI-KØLLE 
 • FIRE OPGRADERINGSPAKKER, der giver tidlig adgang til sjældne ressourcer og unikke tilpasningsmuligheder:
  • Uglepakken
  • Sabeltigerpakken
  • Mammutpakken
  • Bombepakken
Publisher Ubisoft
Platform PC
Udgivelsesdato 01-03-2016
Systemkrav MINIMUM
Supported OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent
RAM: 4GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) / AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent
Hard Disk Space: 20 GB
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller
 
RECO
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser