Conan Exiles (PC) 115,60 kr.
CONAN EXILES SPILBESKRIVELSE

Du er eksil, udstødt og undertrykt, dømt til at gå på den barbariske ødemark, hvor de svage knuses og kun de stærke kan overleve. Her skal du kæmpe for at overleve, bygge og dominere verden alene på din egen server eller med fjender og allierede i online multiplayer.

Rejs gennem en stor, sømløs verden fyldt med ruinerne af den gamle civilisation og afdæk den mørke historie og de begravede hemmeligheder, mens du forsøger at erobre og dominere de eksilerede lande selv. Start med kun dine bare hænder og smid arven fra din klan, fra simple værktøjer og våben til gigantiske fæstninger og hele byer.

Bare husk: I dette brutale land af guder, blodtørstige kannibaler og onde monstre er overlevelse mere end bare at lede efter mad og vand. Udforsk mystiske ruiner på jagt efter skat og viden, men pas på risikoen for at dit hjerte bliver ødelagt af verdens mørke kræfter. Rejs over store klitter og søg ly fra sandstorme som blæser over de brændende sande. Gå i krig mod dine fjender og frigør din vrede i brutal kamp. Gå ind uforberedt og det vil være dit hoved, der ruller og dine lemmer der flyver.


Conan Exiles er ikke en tom sandkasse. Det er en verden rig på historie, hvor du skal opdage gamle civilisationer og hemmeligheder, mens du kæmper for at opbygge din egen.

BARBARISK WASTELAND

I verden af ​​Conan the Barbarian er overlevelse mere end at være godt mæt og hydreret. Her skal du være forberedt på sandstorme, du skal redde dit sind fra at blive ødelagt og bekæmp grimme monstre fra jordens mørkeste huller.

 

OPBYG DIN EGEN HISTORIE I EN STOR UBARMHJERTLIG VERDEN

Rejs gennem en enorm, sømløs verden fyldt med fare og muligheder, udforsk alt fra klitter til ruiner. saml ressourcer til værktøjer, våben og byg alt fra en lille bosættelse til hele byer.

 

UNDERSØG DEN MÆRKLIGE HISTORIE FRA DE GAMLE CIVILISATIONER

Udforsk hjemsøgte ruiner af gamle civilisationer og opdag store skatte og viden. Lær om de mennesker, der beboede denne verden før, og hvad der førte til deres død gennem skrifter, vandrende NPC'er og miljøet selv.

 

KALD PÅ GUDERNES MAGT

Skær dine fjenders hjerter ud og offer dem på din guds alter for at optjene deres velsignelse. Indkald og tag direkte kontrol over store, tårnhøje avatarer og ødelæg dine fjender, når du knuser deres hjem!

 

DOMINER DINE FJERNER

Gå i krig med dine fjender, brug sprængstoffer og se deres fæstninger smuldre til støv, og frigør din vilde raseri med brutale angreb, der vil få hovederne til at rulle og lemmer til at flyve. Find eller lave en bred vifte af våben og rustninger.

 

SPIL SAMMEN ELLER ALENE

Spil alene lokalt eller kæmp for overlevelse og dominans i vedvarende multiplayer på offentlige servere. Du kan også være vært for din egen server og invitere andre til at deltage i dig i en verden, hvor du har fuld kontrol over regler og indstillinger. Vil du lege med bare en håndfuld venner? Prøv samarbejdstilstand!

 

KONTROLLER DIN ERFARING

Når du spiller alene lokalt eller på en server, er du administrator for, at du har adgang til en række in-game-værktøjer. Disse giver dig mulighed for at ændre progressionshastighed, gyde monstre, gør dig selv usynlig, deaktivere avatarer og meget mere. Vær dungeon master på din egen server!

 

SPIL MED MODS

Download Conan Exiles mods direkte fra Steam Workshop for at tilpasse din spiloplevelse. Du kan også downloade den brugerdefinerede Conan Exiles Unreal Editor og begynde at lave din egen!

 

©2022 Conan Properties International LLC ("CPI"). CONAN, CONAN THE BARBARIAN, HYBORIA, and/or ROBERT E. HOWARD and related logos, characters, names, and distinctive likenesses thereof are trademarks or registered trademarks of CPI and/or Robert E. Howard Properties Inc. unless otherwise noted. All Rights Reserved. Funcom authorized user.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Conan Exiles fysisk?

Nej, du modtager en Conan Exiles produktnøgle (Conan Exiles CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Conan Exiles produktnøgle (Conan Exiles CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Conan Exiles. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Conan Exiles? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Conan Exiles.


Publisher Funcom
PEGI-rating
Udvikler Funcom
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-05-2018
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
Processor: Intel Quad Core i5 or AMD equivalent
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB) or AMD equivalent
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 35 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 64 bit / Windows 8 6
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Henrik E den 02-02-2017

Super fedt spil 100% beder end ARK og kan man lide ARK vil man elske det her.

Karakter:
5
Page:1