theHunter: Call of the Wild (PC) 169 kr.
THEHUNTER: CALL OF THE WILD SPILBESKRIVELSE

En Næste-generations Jagtoplevelse
theHunter: Call of the Wild tilbyder den mest medrivende jagtoplevelse, der nogensinde er skabt. Træd ind i en smuk åben verden, der vrimler med liv, fra majestætiske hjorte og ærefrygtindgydende bison ned til de utallige fugle, smådyr og insekter i ørkenen.
Oplev kompleks dyreadfærd, dynamiske vejrforhold, fuld dag og nat cyklus, simuleret ballistik, meget realistisk akustik, dufte båret af et sofistikeret vind-system, og meget mere. Alle systemer arbejder sammen om at øge fordybelse og bringe ud jægeren i dig.

Udforsk en Stor Åben Verden
Udforsk 130 kvadratkilometer af varieret terræn, lige fra vådområder og tætte skove til frodige dale og åbne marker. Den store verden af ​​theHunter: Call of the Wild er delt op i separate og adskilte jagtreservater, hver en fyldt med overraskelser og mindeværdige øjeblikke.
Tag på missioner og udfordringer fra de lokale, eller gå væk fra den slagne vej. Oplev udkigsposter, jagttårne ​​og forposter. De vil give dig mulighed for at bevæge dig hurtigt og ubesværet gennem den massive åbne verden.

Et Årti af Udvikling
theHunter: Call of the Wild er udviklingen af ​​theHunter, Expansive Worlds' genredefinerende jagtspil, med over 6 millioner registrerede spillere og 7 års levetid.
Avalanche Studios og Expansive Worlds bringer jagt til en ny generation af spillere. theHunter: Call of the Wild er bygget ved hjælp Apex - Avalanche Open World Engine, prisbelønnet teknologi udformet i løbet af et årti med at udvikle eksplosive actionspil.

Bliv en Jæger. Design din Jagt.
Anskaf og udstyr dig selv med en række rifler, håndvåben og buer, og tilpas dem med kikkertsigter og forskellige ammunitionstyper. Find og behersk dine favoritter. Udvikl din karakter ved at låse op for forskellige færdigheder og udstyr. Lær at bruge dyrekald og dufte, men frem for alt andet, at studere dit bytte: vær meget opmærksom på dyrenes adfærd, karaktertræk og bevægelsesmønstre.
Ny på jagt? Ikke et problem. Intelligente systemer vil støtte og hjælpe til at sikre, at du får mest muligt ud af din jagt, uanset om du er en håbefuld nybegynder eller hærdet veteran.

Del jagtoplevelser. Tjen håneret.
Ud over sin rige singleplayer-oplevelse, tilbyder theHunter: Call of the Wild unikke multiplayer-muligheder. Deltag op til 8 venner (eller helt fremmede!) i kooperative og versus modes. Nyd en bred vifte af in-game udfordringer og begivenheder. Jagt er mere givende og spændende med venner, så del dine oplevelser og tjen håneretten.
theHunter er et franchise bygget op omkring sit fællesskab. Tro mod denne arv, vil udviklingen i theHunter: Call of the Wild blive formet af den dybe viden og uovertruffne dedikation af ​​sine spillere. Sammen vil vi gøre det til en endnu rigere oplevelse over tid.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg theHunter: Call of the Wild fysisk?

Nej, du modtager en theHunter: Call of the Wild produktnøgle (theHunter: Call of the Wild CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din theHunter: Call of the Wild produktnøgle (theHunter: Call of the Wild CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille theHunter: Call of the Wild. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder theHunter: Call of the Wild? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af theHunter: Call of the Wild.

Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 16-02-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 760 / R9 270x - 4GB VRAM
Diskplads: 20 GB tilgængelig pl
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Leif Stig S den 23-03-2017

Er man til det 'tidligere' spil i dette franchise ('TheHunter', nu kendt som 'TheHunter: Classic'), så er dette bestemt også noget man bør kigge på.

Der er ikke helt det samme indhold, men det er vel nærmest at forvente, da det tidligere har været ude i en hel del år og har fået indhold kastet efter sig i lang tid. Dog er der den forskel, at denne titel købes og ikke kræver et 'hunting license' for at jage alt spillet har at byde på (i modsætning til 'TheHunter: Classic') og de nuværende våben købes via penge optjent i spillet. Super godt tiltag, efter min mening.

Der skal dog lidt mere finjustering til, mht. hvordan dyrene opfanger din tilstedeværelse, når man har været vant til 'TheHunter: Classic', men det skal nok komme. Dernæst, så er der også lidt små-problemer med multiplayer delen af spillet (Har man ikke mødt hosten af spillet bare en enkelt gang, får man ofte ingen score ud af det man jager).

...men trods dette; så er det et super spil - for folk som kan li' denne 'niche genre'.

Karakter:
5
Page:1