Far Cry 5 (PC) 399 kr.
FAR CRY 5 SPILBESKRIVELSE

Far Cry kommer til USA i det seneste kapitel i den prisbelønnede spilserie.

Velkommen til Hope County i Montana — de frie og tapres land, men også hjemsted for en fanatisk dommedagskult kendt som Eden's Gate. Kæmp mod kultlederen Joseph Seed og hans søskende, The Heralds, for at starte en modstandsbevægelse og befri det undertrykte samfund.

KÆMP MOD EN FARLIG KULT
Befri Hope County alene eller i samarbejde med en anden spiller. Rekruttér Guns og Fangs for at hjælpe dig med at besejre kulten.

EN VERDEN, DER SLÅR IGEN
Spred kaos blandt kulten og dens medlemmer, men pas på Joseph Seed og hans følgere.

SKAB DIN EGEN VEJ
Opbyg din figur, og vælg dit eventyr i det største Far Cry-spil til dato, som kan tilpasses mere end nogensinde før!

DYNAMISK LEGETØJ
Tag kontrol over ikoniske muskelbiler, ATV'er, fly og meget mere for at møde kultstyrkerne i storslåede kampe.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Far Cry 5 fysisk?

Nej, du modtager en Far Cry 5 produktnøgle (Far Cry 5 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Far Cry 5 produktnøgle (Far Cry 5 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Far Cry 5. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Far Cry 5? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Far Cry 5.

Udvidelsespakker
Far Cry 5 Season Pass
Far Cry 5 Season Pass

Publisher Ubisoft
Udvikler Red Storm
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 27-03-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
DirectX: Version 9.0c
Netværk: Bredbåndsinternet
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
4
Vurderet af: Frederik C den 08-07-2018

hurtig køb fik koden efter 30 min og skrev den ind på uplay, også fik jeg spillet. nem og hurtigt!

Karakter:
5
Vurderet af: Michael H den 22-04-2018

Fem FEDE Stjerner !

Der kunne skrives meget om FC5 - Men koger det ned til : Fed Grafik + Fed Gameplay + Super Stemning.

Kan varmt anbefales hvis du elsker openworld games som jeg gør!

Karakter:
5
Vurderet af: Casper J den 18-04-2018

Jeg har indtil videre haft mange sjove øjeblikke i Far Cry 5. - Både i Singleplayer, Co-Op og Arcade.
Spillets historie er rimelig god, og skurkene er også virkelig godt skrevet. Ens håndlangere, og generelt bare folk man møder, har også deres egen personligheder, og føles alle unikke. Ingen af missionerne føltes som det samme, bortset fra nogle få, som jeg ikke vil nævne, da jeg ikke vil spoile noget for dem der ikke har spillet dem. Verdenen føles også meget mere levende, og den nye fiskefunktion er faktisk meget underholdene, så snart man finder ud af hvordan man gør. Resistance Point systemet fungere også meget godt, bortset fra at når man får sendt nogle folk efter sig, som skal hente en, og føre dig til lederen af regionen, er det virkelige svært at undgå disse folk, Medmindre man selvfølgelig tager hen i en af det andre regioner. Men nu når jeg har skrevet så mange gode ting om spillet, så er der også nogle virklige dårlige ting. Den første er Co-Op delen. For selv om man kan spille alle missioner sammen (bortset fra introduktion), og det også gør spillet en del sjovere, så er der et problem: Gæsten i spillet (det vil sige den har joinet en anden spillers spil), får simpelthen ikke en lige så god oplevelse som hosten, da personen blandt andet ikke unlocker nogle speciale ting man får for at dræbe "The Heralds", og heller ikke låser op for perken som giver en adgang til at få 4 våbenslots ialt, da man får at unlocke den, skal dræbe 1 af håndlangerne i SIT EGET spil. Dvs. at efter man har dræbt en af "The Heralds" hos en ven, skal man derefter ind og dræbe en i sit eget spil, hvilket tager rimelig lang tid. Men ellers synes jeg generalt Co-Op delen er meget god. En anden dårlig ting er hvis man vil spille sine egne Multiplayer maps i Arcade. Det du skal gøre, er for det første at lave et multiplayer map, derefter offentligøre det, så skal du joine en lobby, og være en af de heldige der får lov til at vælge map, og derefter har du så ca. 10 sekunder til at finde dit map gennem ALLE multiplayer maps (du kan dog søge), og til sidst skal du håbe på DIT map får flest stemmer. Jeg håber virkelig Ubisoft får lavet et bedre system til det. Men alt i alt, synes jeg at spillet er virkelig underholdene og veludviklet, så derfor giver jeg spillet 4 stjerner.

Karakter:
4
Page:1