The Crew 2 Deluxe Edition (PC) 479 kr.
THE CREW 2 DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Det nyeste spil i den revolutionerende The Crew-serie, fanger The Crew 2 spændingen fra den amerikanske motorsportsånd i en af ​​de mest spændende åbne verdener, der nogensinde er set. Velkommen til Motornation, en stor, varieret og actionfyldt legeplads bygget i et helt open world-udgave af Amerika, og designet til alle slags motorsport.

Fra kyst til kyst samles fire motorsportsfamilier: Street Racing, Off-Road, Pro Racing og Freestyle. Deltag i højoktans-løb og sæt dine evner på prøve i hver kategoris sæt af discipliner, der byder på alle former for biler, cykler, både og fly. Vil du have frihed til at udforske og dominere Amerika, som du vil? Nu kan du skifte mellem jord, vand og luftfartøjer på farten og nyde en helt unik spiloplevelse baseret på din personlige stil. Optag og del hvert glorværdigt øjeblik. The Crew 2 giver dig chancen for at fremvise dine evner og stige som den største motorsportsstjerne.

Udfordr fire motorsportsfamilier på jorden, på vandet og i luften
Brænd gummi i New York Citys baggader med street racers, gå off-road for at udforske hver tomme af Grand Canyon, prøv pro racing og tæm store bølger i en motorbåd, eller gå freestyle bag roret til et akrobatisk fly, der flyver gennem tåge og skyer over de snedækkede Rocky Mountains. I hver families hovedkvarter får du adgang til nye køretøjer og bliver introduceret for en unik kultur og sæt af discipliner. Find og skræddersy din personlige stil, indsaml og tilpas dine drømmefartøjer, og tag føringen i Motornation.

Skift frit imellem fartøjer og nyd en oplevelse 100% uden loading
The Crew 2 handler om at give dig mulighed for at udforske Amerika og dominere dine rivaler i en næsten grænseløs verden bygget til motorsport. Der er ingen menuer eller loading-skærme. Skift frit fra dine yndlingsbiler til både eller endda fly med blot ét tryk på knappen ved hjælp af Fast Fav-funktionen, og oplev det fulde potentiale og spændingen ved Motornation. Nyd en tur gennem LA i dine drømmes hypercar, skift til det hurtigste manøvredygtige fly at stige over skyskrabere, og nyd fantastiske perspektiver over Hollywood. Så skift til en lynhurtig powerboat, når du når kysten, med en blød og jævn landing på Stillehavet - muligheder for sjov og udfordringer er ubegrænsede.

Del dine skinnende øjeblikke i en forbunden verden
The Crew 2s verden giver dig mulighed for at dele dine spændende og skøreste øjeblikke, samt at vise dine evner til venner og andre. Alt hvad du opnår, konkurrerer eller free roamer i den åbne verden resulterer i fremskridt, som opgraderer din berømmelsesstatus. Når du stiger i rækkerne for at blive en motorsportsstjerne, bliver du gennem en funktion kaldet LIVE Track gemt og vist i spillet som en ny rekord, som dine venner kan udfordre. Og med LIVE Replay bliver dine wow-øjeblikke automatisk optaget i et fuldt indstillet videoklip.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Crew 2 Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en The Crew 2 Deluxe Edition produktnøgle (The Crew 2 Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din The Crew 2 Deluxe Edition produktnøgle (The Crew 2 Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Crew 2 Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Crew 2 Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får Deluxe Edition af The Crew 2:

Indeholder The Crew 2 og The Motorsports Deluxe Pack:

  • Ford F-150 Raptor Race Truck 2017
  • Abarth 500 2008 Monster Truck Edition
  • Pilatus PC-21
  • 3 nye dragter til din karakter
Publisher Ubisoft
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 29-06-2018
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser