Shadows: Awakening (PC) 219 kr.

Vær klar til at spille Shadows: Awakening på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produkt kode) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SHADOWS: AWAKENING SPILBESKRIVELSE

Shadows: Awekening er det nye eventyr i Heretic Kingdom-sagaen. Efter at medlemmerne af det hemmelige råd, der er kendt som Penta Nera, er blevet myrdet, bliver deres sjæle opslugt af Devourers - onde dæmoner, der har evnen til at absorbere de sjæle, som de erhverver og formidler dem som deres dukker. Genopstå igen i det jordiske rige igen, fortsæt den dæmoniske Penta Nera deres søgen efter magt og udødelighed, men til hvilken pris?

Shadows: Awakening er en unik, isometrisk single-player RPG med realtids taktisk kamp. Du tager kontrol over en dæmon, der er indkaldt fra Shadow Realm - The Devourer - til at forbruge sjæle af langdøde helte og påbegynde et episk eventyr med udfordrende gameplay, en gribende historie og fortryllende grafik. Har du fokus og wits til at mestre verden af de heretiske kongeriger? Saml dit parti, styr kraftfulde helte og brug deres færdigheder til din fordel. Men hvem er ansvarlig ... dæmonen eller de sjæle, den har fortæret? Det er op til dig at enten modvirke en større trussel og redde verden, eller for at dyppe den i fuldstændig katastrofe...

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Shadows: Awakening fysisk?

Nej, du modtager en Shadows: Awakening produktnøgle (Shadows: Awakening CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Shadows: Awakening produktnøgle (Shadows: Awakening CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Shadows: Awakening. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Shadows: Awakening? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-versionen af Shadows: Awakening
Publisher Kalypso Media
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-08-2018
Systemkrav
MINIMUM:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 7/8/10 64Bit Versions
    • Processor: Intel Compatible 2.1 GHz Dual Core
    • Hukommelse: 4 GB RAM
    • Grafik: GTX460 2GB or compatible
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser