Shadow of the Tomb Raider Season Pass (PC) 229 kr.
SHADOW OF THE TOMB RAIDER SEASON PASS SPILBESKRIVELSE

Oplev Lara Crofts definerende øjeblik, da hun bliver The Tomb Raider. I Shadow of the ​​Tomb Raider skal Lara mestre en dødbringende jungle, overvinde skræmmende grave og klø på igennem sin mørkeste time. Da hun iler for at redde verden fra en Maya-apokalypse, vil Lara i sidste ende blive forvandlet til den Tomb Raider, hun er bestemt til at være.

  • Overlev og i det dødligste sted på jorden: Mestr en utilgivelig jungle for at overleve. Udforsk undervandsmiljøer fyldt med sprækker og dybe tunnelsystemer.
  • Bliv et med junglen: Uunderudstyret og i undertal, må Lara bruge junglen til hendes fordel. Slå til pludselig og forsvind som en jaguar, brug mudder som camouflage og indgyd frygt i fjender for at skabe kaos.
  • Opdag mørke og brutale grave: Gravene er mere skræmmende end nogensinde før, og kræver avancerede teknikker for at nå dem, og når du engang er inde, er de fyldt med dødelige fælder og gåder.
  • Afslør levende historie: Opdag en skjult by og udforsk det største hub-område, der nogensinde er fundet i et Tomb Raider-spil.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Shadow of the Tomb Raider Season Pass fysisk?

Nej, du modtager en Shadow of the Tomb Raider Season Pass produktnøgle (Shadow of the Tomb Raider Season Pass CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Shadow of the Tomb Raider Season Pass produktnøgle (Shadow of the Tomb Raider Season Pass CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Shadow of the Tomb Raider Season Pass. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Shadow of the Tomb Raider Season Pass? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Shadow of the Tomb Raider - Season Pass inkludere:

  • 7 challenge tombs 
  • 7 våben, outfits, and skills
  • Flere side missioner
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser