Call of Duty Modern Warfare (PC)

Vær klar til at spille Call of Duty Modern Warfare på dagen!  Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

CALL OF DUTY MODERN WARFARE SPILBESKRIVELSE

Modern Warfare er tilbage, med et fokus på en historie fyldt med tunge, realistiske og følelsesmæssige øjeblikke. Der trækkes samtidig narrative tråde imellem single player, co-op og multiplayer på en unik måde.

Forbered dig på at "go dark", Modern Warfare er tilbage!

Indsatsen har aldrig været højere, end når du tager rollen som en dødbringende Tier One-operatør i en adrenalinpumpende saga, der vil påvirke den globale magtbalance. Udviklet af Infinity Ward, studiet der startede det hele, leverer spillet en episk genforestilning af den ikoniske Modern Warfare-serie, helt fra bunden af.

Oplev Modern Warfare

Kampagne
I den viscerale og dramatiske single-player-kampagne rykker Call of Duty: Modern Warfare igen grænserne, og bryder alle reglerne, som kun Modern Warfare kan.

Multiplayer
Oplev den ultimative online legeplads med klassisk multiplayer!

Samarbejde
Form squads og spil kooperativt i en samling af elite-opgaver tilgængelige for alle færdighedsniveauer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Call of Duty Modern Warfare fysisk?

Nej, du modtager en Call of Duty Modern Warfare produktnøgle (Call of Duty Modern Warfare CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Blizzard-platformen til at indløse din Call of Duty Modern Warfare produktnøgle (Call of Duty Modern Warfare CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Call of Duty Modern Warfare. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Call of Duty Modern Warfare? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får standard-udgaven af Call of Duty Modern Warfare som digital download til Battle.net.

Publisher Activision
Udvikler Infinity Ward
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 25-10-2019
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Stig L den 04-08-2019

jeg syns det ser fidt ud jeg har set nogen streme det på twitch jeg skal have det på et tidspunkt men jeg har ikke rikke råd til det
lige pt men jeg er stor fan af den serie

Karakter:
5
Page:1