Chicken Assassins: Reloaded (PC/MAC) 27 kr.
CHICKEN ASSASSINS: RELOADED SPILBESKRIVELSE

I Chicken Assassin styrer du Mean Mcallister som ligner en kylling på steroider. Den onde skurk Spritzel har bortført din kæreste og det er nu dit mål at rede hende!

Chicken Assassin er et tempofyldt action-RPG med en vild historie fyldt med gakket humor, der byder på en myriade af farverige fjender og visuelt smukke baner og omgivelser.

Gør klar til at sætte din hånd på overarbejde, mens du kæmper mod et brutalt udvalg af eklektiske krigere og ramler sammen med særlige boss-modstandere i dette hektiske og actionfyldte spil!

Du indtager rollen som Mean Mcallister - det levende bevis på, hvad der ville ske, hvis du kombinerede Rambo, Foghorn Leghorn (Hanefar), en flaske chilisovs og en kasse energidrik.

Da den onde superskurk, Spritzel, og håndlangerne bordfører din kæreste, Candy, må du begive dig ud på en hektisk rejse for at frelse hende, mens du trækker et spor af kaos og ødelæggelse efter dig. Efterhånden som du bevæger dig gennem spillet, kan du opgradere Mean med en række forskellige kampstile og færdigheder, få adgang til et arsenal våben til at afstraffe dine fjender med og justere på din påklædning for at booste dine evner.

Kluk, kluk, fjerfjolser...

LISTE OVER CENTRALE ELEMENTER

  • 11 episke missioner - Slå, snit og skyd dig gennem glorværdige missioner som Mean Mcallister - inklusive en ny mission med en episk barbar-stamme, “The First Siege!”.
  • Uendelig-spiltype - Overlev bølger af de mest slagkraftige fjender i en helt ny spiltype, der vil teste din udholdenhed ... måske skulle du lige gå en tur på toilettet, inden du starter.
  • Over 450 unikke genstande - Hvem er ikke vild med masser af bytte?
  • Visuelt fantastiske omgivelser og smuk spilkunst fyldt med skjulte figurer og påskeæg - Vores kreation hører hjemme på et museum.
  • Boss-kampe - Har du lyst til en udfordring? Gør klar til at udfordre særlige boss-modstandere sideløbende med missionerne for at sikre dig særligt bytte. Kun de hurtigste tastetrykkere bør prøve!
  • Utallige justeringsmuligheder - Bland forskellige former for tøj og våbenudstyr for at booste og sætte dit eget præg på Mean Mcallister’s evner og generelle udseende.
  • Rooster Tales - Præstationssystem, som belønner dig med masser af gryn ... så du kan købe endnu flere ting.
  • Det sorte marked - Det er altid godt at kende en fyr, der kender en fyr, som for den rette pris kan skaffe dig det, du har brug for.

Legal:

© 2016 - 2018 Akupara Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Chicken Assassins: Reloaded fysisk?

Nej, du modtager en Chicken Assassins: Reloaded produktnøgle (Chicken Assassins: Reloaded CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Chicken Assassins: Reloaded produktnøgle (Chicken Assassins: Reloaded CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Chicken Assassins: Reloaded. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Chicken Assassin: Reloaded? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Chicken Assassin: Reloaded som digital download til Steam.

Virker Chicken Assassin: Reloaded også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Chicken Assassin: Reloaded som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Akupara Games
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-06-2016
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 700 Series
Diskplads: 600 MB tilgængelig plads
MAC:
MINIMUM:
Styresystem: Mac OS X 10.9
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 700 Series
Diskplads: 600 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser