Star Vikings Forever (PC/MAC) 55 kr.
STAR VIKINGS FOREVER SPILBESKRIVELSE

Byg din strategi. Mas rum snegle. Vær en Star Viking.

I Star Vikings Forever vil du opbygge dit team af rum vikinger til at mase den onde plage af intergalaktiske snegle i en sjov og næsten endeløs strøm af udfordrende puslespil.

Bedste Indie på Google Play Bedste af 2017, Finalist på Google Play Indie Games Festival, Vinder af "Bedste Game Design" på den brasilianske Independent Games Festival og "Most Offensive Game Ever" på Space Snails Game Conference. Star Vikings Forever er et humoristisk puslespil / RPG udviklet af de prisvindende skabere af Chroma Squad, Dungeonland og Relic Hunters Zero.

Placer dit team af entydigt bygget vikinger for strategisk at angribe fjender og rydde bordet. Fjenderne er ikke de skarpeste knive i skuffen, og vil angribe hinanden, når de bliver angrebet. Dette skaber et meget tilfredsstillende kæde-kombinationssystem, hvor du kan fjerne hele brædder med et par træk for at rydde en vej for at gå videre til næste trin eller for at gennemføre et bestemt mål.

Tag din tid og læg en strategi, eller for hurtigere kamp, ​​lav flere bevægelser samtidigt. Puslespil er procedurelt genereret, hvilket giver mulighed for unikke og ikke-lineære udfordringer hver gang. Hver karakter har et standard melee angreb sammen med et særligt evne angreb, der vil sende snegle grædene hjem til deres skaller. Hver speciel evne er unik for deres klasse og giver et ekstra lag af strategi til løsning af puslespil.

Star Vikings unikke gameplay er fyldt med indhold og vil endda gøre din ikke-gamer bedstemor til en hardcore min-maxing maskine, når kreditterne ruller!

Legal:

© 2016 - 2017 Rogue Snail

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Star Vikings Forever fysisk?

Nej, du modtager en Star Vikings Forever produktnøgle (Star Vikings Forever CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Star Vikings Forever produktnøgle (Star Vikings Forever CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Star Vikings Forever. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Star Vikings Forever? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Star Vikings Forever som digital download til Steam.

Virker Star Vikings Forever også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Star Vikings Forever som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Akupara Games
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 06-10-2016
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 700 Series
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
MAC:
MINIMUM:
Styresystem: Mac OSX 10.9
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 700 Series
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser