Dragon Star Varnir (PC) 269 kr.
DRAGON STAR VARNIR SPILBESKRIVELSE

I en verden, hvor knoglerne fra et gammelt monster står over landet ...

Ridderen Zephy er en del af en orden, hvis rolle er at jage hekse - mennesker, der ses som forbandede væsener fordi de var med til at skabe dragerne.

Når han næsten dræbes på en af ​​disse missioner, redder to mystiske hekse ham fra kanten af ​​døden ved at give ham drage blod.

Nu med nye magiske evner, finder han snart sin skæbne sammenflettet med hekse og slutter sig modvilligt sammen med dem for at kæmpe mod et imperium.

Kan de kæmpe for alt dette og redde sig selv, eller vil hans nye allierede bukke under for dragernes forbandelse ...?

Nøglefunktioner
Frygtens 3 niveaur - I dette unikke tag på det klassiske turbaserede kampsystem tager spillerne flyvning og ladning ved drager i tre lodret orienterede lag. Strategiser, hvordan du placerer dine partimedlemmer, da visse drager har styrker og svagheder, afhængigt af hvilket lag du angriber fra. Nogle gigantiske drager kan også svejse gennem alle tre lag, så træd forsigtigt!

Få gang i din indre drage - Når du angriber en fjende under, ​​udfylder spillere deres Dragon Gauge. Når den er fuld, kan de transformere og udnytte kraften af dragerne, som drastisk øger deres rustning og låse op for nye evner!

Velkommen til Devour Hour - Når en fjendens drage er svækket, kan spillerne bruge Devour-færdigheden til at få et færdighedstræ unikt for den drage. Med flere drager der strejfer rundt i landet, kan spillerne udforske forskellige drageevne træer og kombinationer, der kan føre dig til sejr!

Vanvid eller rigdom? - Tre hekser er afhængige af dig for at bringe dem drageblod som mad. Sulte dem, og de bliver gale. Overfodre dem, og de bliver til en drage! Vil du holde dem i live eller ofre dem for at få sjældne genstande? Valget er i sidste ende dit, men enhver beslutning, du tager, kan ændre din afslutning.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Dragon Star Varnir fysisk?

Nej, du modtager en Dragon Star Varnir produktnøgle (Dragon Star Varnir CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Dragon Star Varnir produktnøgle (Dragon Star Varnir CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Dragon Star Varnir. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Dragon Star Varnir? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dragon Star Varnir som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-10-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64bit (DirectX 11 equivalent)
Processor: Intel i5 2.3GHz or AMD A9 2.9GHz equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: ATI Mobility Radeon HD 5xxx, 1GB VRAM 5000
Diskplads: 11 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectSound (DirectX) compatible sound card

ANBEFALET:
Kræver en 64-b
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser