Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) (PC/MAC) 139 kr.
YOUR FAVORITE BUNDLE (BEHOLDER + DISTRUST) SPILBESKRIVELSE

Distrust

Et helikopterstyrt efterlod en gruppe opdagelsesrejsende strandet nær en arktisk forskningsstation. De overlevende bliver nødt til at modstå kulde og sult. I deres forsøg på at undslippe farerne i de mørke polar-nætter og finde husly på den forladte station, er det eneste de opnår at synkere dybere ned i mareridtet.

Når de falder i søvn, tiltrækker de et frygtindgydende væsen, der suger livet ud af deres kroppe. Men, jo længere de kæmper imod udmattelsen og forbliver vågne, desto mindre er sandsynligheden for, at de overlever. Led efterforskerne gennem en tilfældigt genereret station, overvind det ekstreme klima og bekæmp det uundgåelige!

MYSTISKE VÆSNER

De kommer ud af ingenting, og forsvinder øjeblikkeligt igen. De kan være hurtigere end lyset selv eller krybe langsomt, indtil de kommer tæt nok til at ramme dig. Hvad er de? Hvad vil de?

DEN EVIGE NAT OG EKSTREME KLIMA

Udforsk og undersøg den forladte station, saml og lav værktøjer og åbn kasser med forsyninger, så du ikke dør af sult og kulde.

SPIL MED EN VEN I CO-OP

Når du kæmper for overlevelse og står overfor de udfordringer, som miljøet kaster af sig, kan en hjælpende hånd være dit sidste håb. Spil sammen i COOP-tilstand!

TILFÆLDIGT GENERERET

Uanset om du holder dig til singleplayer eller spiller med en ven i en co-op-tilstand, forvandler en tilfældigt genereret base et nyt playthrough til et unikt eventyr.

VÆLG MELLEM 15 KARAKTERER

Hver karakter har unikke evner, der passer til enhver overlevelsesstrategi, du kan finde på.

EN SPÆNDENDE FORTÆLLING MED MASSER AF PLOT TWISTS OG OPGAVER, DER SKAL LØSES

Hvad er det der bor på stationen? Er det et væsen fra det ydre rum eller et mystisk gammel væsen fra århundredets dybder? Eller, er det et resultat af et mislykket videnskabeligt eksperiment? Overlev for at se svaret!

ÆNDRET OPFATTELSE AF VIRKELIGHED

Når de opdagelsesrejsende kun lige akkurat får nok søvn, bliver de langsomt vrede og når til sidst det punkt, hvor de ikke længere kan stole på deres sanser og se forskellen mellem virkelighed og en hallucination.

Beholder 

Velkommen til en dyster dystopisk fremtid.

En totalitær stat kontrollerer alle aspekter af det private og offentlige liv.

Reglerne er undertrykkende. Overvågning er total. Privatlivet er død.

Men friheden lever stadig

Du er lederen af en lejlighedsbygning, installeret af Staten. Din daglige rutine involverer at gøre bygningen til et bedre sted for dine lejere, der kommer og går. Men det er en facade, der skjuler din rigtige mission...

Spionér på dine beboere

Din primære opgave er at holde øje med dine beboere og lytte på deres hemmelige samtaler. Du skal sætte mikrofoner i deres lejligheder, mens de er væk, kigge igennem deres ejendele forhvad der kan være en trussel for Staten, og giv så informationen videre til dine overordnede. Du skal også rapportere om enhver, der er i stand til at overtræde lovgivningen eller planlægger hemmelige aktiviteter mod staten til myndighederne.

DU SKAL! Men, vil du?

Du er en del af  den totalitære maskine!

Men, du kan stadig vælge at holde fast til din menneskelighed og empati.

Vil du rapportere en fars mistænkelige aktiviteter og gøre hans børn forældreløse? Eller vil du tilbageholde detaljerne om hans ulovlige aktiviteter og give ham en chance for at gøre det godt igen? Du kan også vælge at afpresse ham for at skaffe de penge, som din familie desperat har brug for.

Hvad med de andre?

Når du spiller spillet, interagerer du med mange karakterer og gennemfører dusinvis af opgaver. Du skal også tage beslutninger, der vil påvirke den måde historien udspiller sig på. Dette vil føre til en af ​​flere spilafslutninger - den slutning, du har fortjent!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) fysisk?

Nej, du modtager en Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) produktnøgle (Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) produktnøgle (Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust)? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) indeholder følgende spil:

  • Beholder
  • Distrust

Virker Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Your Favorite Bundle (Beholder + Distrust) som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Alawar Premium
Udvikler Cheerdealers
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 23-08-2017
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i3 560 3.33GHz or higher
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce 9600 GT/Radeon HD 3870 (512 MB
DirectX: Version 9.0c
Storage: 2 GB available space

RECOMMENDED:
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i5 2.6+ GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460/Radeon HD 6850 (1GB
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser