A Year Of Rain (PC) 179 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til A Year Of Rain, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
A YEAR OF RAIN SPILBESKRIVELSE

Denne verden er et hårdt og utilgiveligt sted.

Dens indbyggere er nødt til at kæmpe for hver en krumme. Sejlivede stammer, nomadiske klaner eller dem, som gemmer sig i de magthavendes skygger … de er alle fanget i en cyklus af krig og vold for at få den lille mængde næring, som landet tilbyder.

To gamle venner ønsker at bryde denne cyklus og skabe et paradis blandt det øde. En storm af ændring er under opsejling.


Strategi i realtid
Vælg en af de tre rivaliserende faktioner, og bliv fordybet i et gameplay, der blander baseopbygning, ressourceindsamling, enhedstræning og slag mod eller sammen med andre spillere i enten kampagne- eller slagtilstand. Bygninger og enheder kan opgraderes for at øge deres effektivitet og styrke.

Besejr dine fjender med din nøje sammenstillede hær, der ledes af en legendarisk helt!


Teamplay og roller
Det ultimative team-RTS – spil sammen med andre i alle spiltilstande! Vælg mellem én af tre roller for at låse op for særlige teknologier, og læg planer med din allierede for at bestemme dit teams strategi. Alternativt kan du altid kommandere din AI-ledsager til at udsende sine tropper i overensstemmelse med din masterplan.


Samarbejdskampagne
A Year of Rains samarbejdskampagne er lavet til et team af to.
Den episke historie byder på en række ikoniske karakterer og beliggenheder. Undervejs skal du lægge strategier, overleve bagholdsangreb, afsløre hemmeligheder og gå i krig – altid med mulighed for at opleve historien sammen med en anden spiller.


Konkurrerende multiplayer
Den klassiske slagtilstand bliver fra start udviklet med konkurrenceprægede kampe i tankerne, inklusive replays, statistikker og en tilskuertilstand. Spillere, der er nye til genren, kan gøre brug af de indbyggede konstruktionsrækkefølger til at orientere sig, mens øvede spillere kan bruge kampstatistikker til yderligere at forbedre deres spil – let at lære, men svært at mestre!


Faktioner og helte
I A Year of Rains verden kæmper tre unikke faktioner hver især om at få magten. Hver faktion byder på tre mægtige helte til at lede dine hære.

Hus Rupah ledes af en ambitiøs mand fra nordvest ved navn Jaidee Rupah. Han er klar til at gøre krav på neutral jord for at skabe sig et navn og en arv.

Det rastløse regiment ledes af den berygtede Lady Llrorona, og regimentet danser alle efter hendes strenge og tjener hende gennem tankeløs lydighed eller nidkær hengivenhed, der drives af ét ledende formål eller pinslerne fra krigshukommelser.

De vilde bannere er en koalition mellem nomader, jægere, stammer, glemte og faldne civilisationer såvel som enspændere. De vælger ikke at høre til dér, hvor såkaldte civilisationer trives. For nogle er de primitive vildmænd, for andre er de stædige overlevelsesfolk.


Egenskaber

  • Det ultimate team-RTS. Spil sammen med andre i alle spiltilstande.
  • Ambitiøs kampagne, der er lavet til at spilles med flere.
  • En 2 vs. 2-slagtilstand, der virkelig er lavet til teamplay
  • Tre unikke faktioner: Hus Rupah, De vilde bannere og Det rastløse regiment
  • En spændende historie med flere lag, som spænder over alle faktioner
  • Detaljeret og stiliseret kunst
  • Mægtige ikoniske helte, der leder din hær
  • Soundtrack af den prisvindende komponist Neal Acree
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg A Year Of Rain fysisk?

Nej, du modtager en A Year Of Rain produktnøgle (A Year Of Rain CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din A Year Of Rain produktnøgle (A Year Of Rain CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille A Year Of Rain. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder A Year Of Rain? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af A Year Of Rain som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 06-11-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8 (8.1) 64Bit
Processor: Intel® Core™ i5-4690K 3.50GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 960 2GB
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 14 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresyste
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser