Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC/MAC) 99 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Kerbal Space Program på Steam for at kunne bruge Kerbal Space Program: Breaking Ground.

KERBAL SPACE PROGRAM: BREAKING GROUND SPILBESKRIVELSE

Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion er den anden udvidelse for PC versionen af det kritikerroste rum flyvnings simulator, Kerbal Space Program. I denne funktionsrige udvidelse som fokusere på at øge de objektive muligheder, ved at tilføje mere interessante videnskabelige bestræbelser og udvide værktøjssættet

Efter en landing på et himmellegeme kan en række forskellige dataindsamlingsudstyr nu blive anvendt for at udføre videnskabelige eksperimenter. Mens de indsamler disse data, er de nyligt tilføjede overfladefunktioner spredt over solsystemet, som spillerne bliver nødt til at gå ud for at søge efter enten ved at scanne eller bringe tilbage til Kerbin for yderligere undersøgelse.

Derudover tilføjes der også robotdele! hængsler, stempler, rotor og rotationsservo i forskellige størrelser vil være tilgængeligt for at ændre mulighederne for spillernes kreativitet. Disse fungerer alle under realistisk fysik med reelle kræfter og drejningsmoment, elforbrug og endda motormasse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Kerbal Space Program: Breaking Ground fysisk?

Nej, du modtager en Kerbal Space Program: Breaking Ground produktnøgle (Kerbal Space Program: Breaking Ground CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Kerbal Space Program: Breaking Ground produktnøgle (Kerbal Space Program: Breaking Ground CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Kerbal Space Program: Breaking Ground. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Private Division
PEGI-rating
Udvikler Squad
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-05-2019
Systemkrav Windows:
MINIMUMSKRAV:
OS:Windows XP
Processor:Core 2 Duo
Hukommelse:2 GB RAM
Grafik:SM3 512 MB VRAM
Harddisk:1 GB harddiskplads

ANBEFALET:
OS:Windows 7
Processor:Core i3
Hukommelse:4 GB RAM
Grafik:SM4 1 GB VRAM
Harddisk:2 GB harddiskplads

Mac:
MINIMUM:
OS: macOS 10.12+ 64-bit
Processor: Intel
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser