Wasteland 3 (PC/MAC) 389 kr.

28. august 2020

Vær klar til at spille Wasteland 3 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

WASTELAND 3 SPILBESKRIVELSE

I Wasteland 3 afhænger Arizona's skæbne af Colorado's skæbne.


Du er en Desert Ranger der kæmper en tabende kamp for at holde din elskede stat Arizona i live, når den selvudnævnte patriark fra Colorado-radioerne, lover hjælp, hvis du gør et job, han kun kan overlade til en udenfor gruppen - redde landet fra tre blodtørstige børn.


Så du rejser fra de brændende ørkener til de frosne bjerge og starter fra bunden, byg en ny base, find et  køretøj der kan klare sneen, træn nye rekrutter og kæmp dig vej gennem fjendtlige ørkener - mens du prøver at beslutte, hvem du kan stole på i dette land som er revet i stykker af korruption, intriger, stridende fraktioner, skøre kultister, voldsomme bander og bitter søskende rivalisering. Du er ikke engang sikker på, at du kan stole på patriarken, men da han har Arizona's overlevelse i sine hænder, har du råd til ikke at stole på ham?

Wasteland 3 er et holdbaseret rollespil fra inXile-Entertainment, der indeholder udfordrende taktisk kamp, timer af efterforskning og en dyb, reaktiv historie fuld af vendinger hårde etiske beslutninger. Spil i singleplayer eller co-op, mens du opretter en gruppe på op til seks Rangers, og tilpas dem med perks og evner, som passer til playstyle. Du får endda din egen kampbil - Kodiak - som du kan opgradere til et hærdet krigsdyr, der er fyldt med våben som kan bruges til at nedlægge dine fjender.

Det er ikke nemt at redde Colorado, men Arizona regner med dig, så ... træd nu ikke i spinaten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wasteland 3 fysisk?

Nej, du modtager en Wasteland 3 produktnøgle (Wasteland 3 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Wasteland 3 produktnøgle (Wasteland 3 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wasteland 3. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wasteland 3? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Wasteland 3 som digital download til Steam.

Virker Wasteland 3 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Wasteland 3 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 28-08-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8.1/10 (64 bit)
Processor: Intel Core i3-2120 | AMD Phenom II X4 960T
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 750 Ti | Radeon RX 460
Diskplads: 22 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible sound card

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operati
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser