Thief Simulator (PC/MAC) 129 kr.
THIEF SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

Bliv en rigtig tyv. Stjæl i et free roam sandbox nabolag. Observer dine mål og saml info som vil hjælpe dig med at finde ud af hvornår og hvordan du skal bryde ind. Tag udfordrningen op og stjæl fra de mest sikret huse. Køb hi-tech redskaber og lær nye tricks. Gør alt hvad en rigtig tyv gør!

SAML INFORMATION
En god tyv observere altid målet. Hvad er der indenfor? Hvem bor der? Hvornår er det bedste tidspunkt? Find ud af hvornår huset står tomt og hold øje med de nysgerrige naboer. Der er mange måder at ligge den bedste plan. Der findes mange moderne ting i Thief Simulator som måske kan hjælpe dig med at samle information både på dit target men også på hele nabolaget.

VÆR HURTIGT
Jo hurtigere, jo bedre. Find og stjæl de dyreste ting så hurtig som muligt. Husk at taske med evig plads ikke findes. Når tiden løber til de kommer hjem skal du slå kold i blodet. I hvert hust finder du tons vis af brugbare ting, Som vil koste dig tid. Hvis du ikke er sikker på at det er meget værd er det måske bedre bare at lade det ligge (til næste gang) for at spare pladsen til de bedste ting. Hvis du fylder din taske med billige ting kan du blive nød til at spilde tid på at smide dem igen og Pas nu på nogle ting kan gøre at politiet kommer!

LOMMELYGTER
En rigtig erfarn tyv kan spotte steder hvor de bedste ting ligger. Brug din lommelygte om natten for at highlighte alle de bedste ting som ligger de steder du regner med de er.

KLARGØRE DIT LOOT
skille en bil ad og sælg tingene på internettet. Klargøre telefoner og tablets før du sælger dem i en pawn shop ved at fjerne deres gps tracker.

BRUGBARE TING
Kig efter brugbare ting. De kan spare dig noget tid når du lockpicker eller hacker. En nøgle tæt på et vindue eller bonner i skraldespanden. Alle de her ting gør det nemmere for en tyv og kan end da spare dig en masse tid. Meget er det er selvfølge ubrugeligt skrald... eller er det?

VÆR FORSIGTIG
Vær forsigtig! i nogle huse kan du møde gæster du ikke regner med at være der. Hvis de ser dig, vil de straks tilkalde politiet. Hvis det sker er det bare med at gemme dig til de opgiver søgningen eller du kan også efterlade at det gode loot og stikke af med det samme!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Thief Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Thief Simulator produktnøgle (Thief Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Thief Simulator produktnøgle (Thief Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Thief Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Thief Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Thief Simulator som digital download til Steam.

Virker Thief Simulator også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Thief Simulator som digital download til Steam på både PC og Mac.

Udvikler Noble Muffins
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-11-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core i5
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce GTX 750
DirectX: Version 10
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser