GTFO (PC) 295 kr.
GTFO SPILBESKRIVELSE

GTFO er et 4 player action/horror co-op FPS til hardcore spillere der er på udkig efter en rigtig udfordring. Spillerne skal styre et hold af fanger, tvunget til at udforske og komme ud med værdifulde ting fra et stort underjordisk kompleks, der vrimler med skræmmende skabninger. Find våben, redskaber, og resourcer som kan hjælpe dig med at overleve - og find ud af hvad der er sket og hvordan du kommer ud.

  • 4 player co-op PvE gameplay der sætter dig og dine holdkammerater gennem den ultimative samarbejds- og kommunikationstest.
  • Udforsk et stort underjordisk kompleks med en tæt og mørk atmosfære.
  • Planlæg din ekspedition, udstyr, kombiner din ildkraft, kommunikere og koordinere som et team - hver detalje tæller, hvis du skal overleve dette mareridt.
  • Søg i komplekset efter information og ressourcer, der hjælper dig og dit team med at løse dine mål og komme tilbage i live.
  • The Rundown: Nye ekspeditioner frigivet regelmæssigt, som altid erstatter de gamle ekspeditioner. Vores mål er at opfinde nye måder at udfordre dig og dine holdkammerater på nye og interessante måder.
  • En sand maridts atmosfære med musik fra den store composer Simon Viklund.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg GTFO fysisk?

Nej, du modtager en GTFO produktnøgle (GTFO CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din GTFO produktnøgle (GTFO CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille GTFO. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder GTFO? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af GTFO som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 09-12-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-Bit or later
Processor: Intel Core i5 2500K or AMD equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB or AMD equivalent
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit proc
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser