Through The Darkest of Times (PC/MAC) 99 kr.
THROUGH THE DARKEST OF TIMES SPILBESKRIVELSE

Mørke tider betyder frygt og risikoer. Risikoen for at blive samlet op af de patruljerende nationalistiske socialister, som leder efter folk der står imod deres idealer. Risikoen for at blive banket eller dræbt af de tyske soldater fordi du står imod deres regime. Risikoen for at tabe alting, også vores elsket. Det er sådan vi bor. Det er sådan vi prøver at overleve. Gennem de mørkeste tider.

Du er lederen af en lille modstandsbevægelse i Berlin 1933, gruppen er bare en bunke normale mennesker, lige fra Jøder og Katolikker til Kommunister og Patrioter som ikke bare kan stå at se på. Dit mål er at lave små angreb på regimet – Smid flyers for at vise hvad Nazisterne gør med folk, lav malerier på vægene, saboter, saml information og styrk din gruppe med flere følgere. Alt det mens du også skal forsøge at forblive undercover – Hvis regimet finder din gruppe vil alle være i fare!

Through the Darkest of Times er et historisk modstandsbevægelses strategi spil, med fokus på at formidle periodeens dystre stemning og de meget virkelige kampe for gennemsnitlige mennesker, der bor i det tredje rige. Historisk nøjagtighed betyder, at din lille gruppe af modstandskæmpere ikke ændrer resultatet af krigen, og du vil heller ikke forhindre alle nazisternes grusomheder, men du kan bestemt gøre alt, hvad du kan for at redde så mange liv som du kan og modsætte sig fascisten system hvor det er muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Through The Darkest of Times fysisk?

Nej, du modtager en Through The Darkest of Times produktnøgle (Through The Darkest of Times CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Through The Darkest of Times produktnøgle (Through The Darkest of Times CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Through The Darkest of Times. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Through The Darkest of Times? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Through The Darkest of Times som digital download til Steam.

Virker Through The Darkest of Times også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Through The Darkest of Times som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher HandyGames
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-01-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7+
Processor: 2.4 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Hukommelse: 8 GB RAM

Mac:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser