Marvel's Avengers (PC) 429 kr.

4. september 2020

Vær klar til at spille Marvel's Avengers på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

FORUDBESTILLINGSBONUS


Pre-order Marvel’s Avengers for at få adgang til Beta Access og for at få Marvel Legacy Outfit pack + nameplate.

MARVEL'S AVENGERS SPILBESKRIVELSE

Saml dit team af Jordens mægtigste helte, find dine kræfter, og lev din Super Hero-drøm.

Marvel's Avengers er et episk, tredjepersons action-eventyrspil, der kombinerer en original, filmisk historie med single-player og co-operative gameplay. Saml dig et team på op til fire spillere online, mestre ekstraordinære evner, tilpas en voksende liste over helte og forsvar jorden mod eskalerende trusler.

Marvel’s Avengers begynder på A-Day, hvor Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow og Thor afslører et nyt, højteknologisk Avengers hovedkvarter i San Francisco. Fejringen bliver dødbringende, når en mystisk fjende forårsager en katastrofal ulykke, der resulterer i massiv ødelæggelse. På grund af tragedien, går Avengers i opløsning. Fem år senere, er alle superhelte forbudte og verden er i fare, og en målbevidst ung kvinde ved navn Kamala Khan forsøger at samle og genopbygge Avengers for at stoppe den ukontrollerede magt i den hemmeligholdte nye styrke, der kaldes AIM.

Marvels Avengers fortsætter den episke rejse med nye helte og nye fortællinger, der løbende leveres, for den endelige Avengers-spiloplevelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Marvel's Avengers fysisk?

Nej, du modtager en Marvel's Avengers produktnøgle (Marvel's Avengers CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Marvel's Avengers produktnøgle (Marvel's Avengers CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Marvel's Avengers. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Publisher Square Enix
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 04-09-2020
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser