Anno 1800 Complete Edition (PC) 709 kr.
ANNO 1800 COMPLETE EDITION SPILBESKRIVELSE

BLIV EN PIONÉR FOR EN NY ALDER

Du kan lede den industrielle revolution i Anno 1800! Oplev en af historiens mest spændende og foranderlige tidsperioder. Opdag nye teknologier, kontinenter og samfund. Byg en ny verden i dit billede! Alle ingredienserne til en mindeværdig Anno-oplevelse er samlet. Rejs gennem verden under den industrielle revolution for at skrive din egen historie!

ANNO, NÅR DET ER BEDST

Anno 1800 kombinerer elskede features fra 20 års Anno-historie, såsom individuelle AI-modstandere, tilfældigt genererede baner, multisession-gameplay og meget andet. Det leverer en omfattende bybygger-oplevelse med en historiebaseret kampagne, en sandkassetilstand, der kan tilpasses fuldt ud, samt den klassiske Anno-multiplayer-oplevelse.

OPDAG ET NYT KONTINENT

Du vil få chancen for at udforske Sydamerika med dets unikke ressourcer og muligheder, men også dets farer og udfordringer. Kryds havet for at opdage en ny verden og udnytte alt, hvad den har at byde på.

DELTAG I ANNO-FÆLLESSKABET

Slut dig til Blue Byte-udviklerholdet under tilblivelsen af Anno 100! Få de seneste nyheder, udviklingsindblik og kig bag kulisserne på anno-union.com, og hjælp os med at forme spilseriens fremtid.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Anno 1800 Complete Edition fysisk?

Nej, du modtager en Anno 1800 Complete Edition produktnøgle (Anno 1800 Complete Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Anno 1800 Complete Edition produktnøgle (Anno 1800 Complete Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Anno 1800 Complete Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Anno 1800? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

  • Det fulde spil Anno 1800
  • Season 2 Pass, der indeholder 3 DLC'er:
    • Seat of Power: Vis din bys magt med et prestigefyldt palads og regeringsafdelinger, der kan styrke din økonomi med en række forskellige politikker.
    • Bright Harvest: Bring mekaniseret landbrug til landet, mens du øger effektiviteten af ​​dine gårde med traktorer og mere.
    • Land of Lions: Rejse til det sydlige kontinent og gå sammen med en embatteret kejser for at bringe liv til ørkenen ved hjælp af et nyt kunstvandingssystem.

3 eksklusive Ornaments

Sæson 1 Pass, som inkluderer The Sunken Treasure, Botanica og The Passage DLC'er

Publisher Ubisoft
Udvikler Blue Byte
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 16-04-2019
Systemkrav MINIMUM:
CPU: Intel Core i5-3470, AMD FX 6350
CPU SPEED: Info
RAM: 8 GB
OS: Microsoft Windows 7, Windows 8.1 or Windows 10(64-bit versions only)
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 670 GTX or AMD Radeon R9 285 (2 GB of VRAM)
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 60 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

RECOMMENDED:
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser