Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle (PC) 429 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
MOUNT & BLADE WARBAND AND BANNERLORD BUNDLE SPILBESKRIVELSE

Mount & Blade: Warband

I et land splittet af ustandselig krig, er det på tide at samle din egen gruppe af hærdede krigere og træde ind i striden. Før dine mænd i kamp, ​​udvid din verden og kræv den ultimative præmie: Calradias trone!

Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord er den længe ventede efterfølger til det anerkendte middelalderlige kampsimulator og rollespil Mount & Blade: Warband. Sat 200 år før, udvider det både det detaljerede kampsystem og verdenen i Calradia. Start en belejring på et slot på toppen af et bjerg med katapulter, etabler hemmelige kriminelle imperier i byens bag gader eller stå forrest i de kaotiske kampe i din søgen efter magt.

BELEJRINGS-GAMEPLAY

Konstruer, placér og affyr en række store maskiner til belejringer, der tester dine erfaring og dygtighed som aldrig før. Oplev episk, spredt kamp over voldene og murbrokkerne, når du desperat holder fast i dit slot eller prøver at tage den fra fjenden.

Historisk autentiske defensive strukturer tilbyder den ultimative middelalderlige krigsførelseoplevelse, når du banker rivalens port op med din rambuk eller brænder hans belejringstårn til aske. Mount & Blade II: Bannerlord giver dig mulighed for at leve hvert øjeblik i en kaotisk kamp gennem en enkelt soldats øjne.

DIPLOMATI
Hop ned i verden af diplomati med meningsfulde konsekvenser, der påvirker verden. Forhandl dig til historiske fredsaftaler, der vinder land for dit rige eller frigør dig til at fokusere på en ny fjende. Et helt nyt barter system som giver spillerne fleksibilitet i cementering af tilbud, fra ægteskabstilbud til forræderi-pagter, der tilbyder alle de muligheder, der er tilgængelige for NPC'er. Brug et nyt indflydelsessystem til at dirigere din fraktions ressourcer eller kvæl din rivals ambitioner.

SANDBOX ØKONOMI
Se tilgængeligheden af gods og strømningen af varer i en simuleret økonomi, hvor prisen på alt fra røgelse til krigsvare varierer med udbud og efterspørgsel. Invester i gårde og værksteder, eller vend anarki til din fordel ved at være den første til at bringe korn til en sultende by efter en belejring.

CRAFTING
Lav dit eget våben, navngiv det og tag det med dig i kamp! Et dybt, fysikbaseret system som giver hvert våben, du opretter et unikt sæt af attributter, styrker og svagheder. Smed en finjusteret dræbemaskine, der matcher din egen dygtighed og komplementerer din spillestil, eller tag din fjendes sværd og behold på den som et krigstrofæ.

MODDING
Enginen og værktøjerne, der bruges til at udvikle Mount & Blade II: Bannerlord, stilles til rådighed for samfundet, så modders kan fortolke Calradia eller skabe deres egne verdener! Spillere kan nu kombinere forskellige mods, hvilket gør det lettere end nogensinde at spille spillet som du vil have det.

ENGINE
En helt ny skræddersyet game engine, udviklet internt til at imødekomme seriens unikke behov, tilbyder den perfekte balance mellem ydeevne og grafisk troskap, skalerbar med kraften i din hardware.

Oplev Mount & Blade med rigere, smukkere grafik end nogensinde før, og fordyb dig i verden af Calradia, hvilket gør spillets storslåede kampe med lige så spektakulære detaljer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle fysisk?

Nej, du modtager en Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle produktnøgle (Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle produktnøgle (Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Mount & Blade Warband and Bannerlord Bundle som digital download til Steam:

  • Mount & Blade: Warband
  • Mount & Blade II: Bannerlord
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-03-2020
Systemkrav MINIMUM:
Processor: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Diskplads: 60 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Integrated GPUs require additional 2GB of system RAM. These estimates may change during final release.

ANBEFALET:
Processor: I
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser