MudRunner (PC) 169 kr.
MUDRUNNER SPILBESKRIVELSE

MudRunner er den ultimative off-road oplevelse, der sætter spillerne i førersædet og giver dem kontrol over utrolige terrænkøretøjer, der vover sig over ekstreme sibirske landskaber med kun et kort og kompas som en guide!

Kør 19 kraftfulde terrænkøretøjer, hver med sine egne egenskaber og monterbart udstyr. Fuldfør dine mål og leverancer ved at udholde farlige forhold på tværs af de vilde, utæmmede landskaber under ekstreme forhold med dynamiske dag-nat-cyklusser. Udforsk et fordybende sandkassemiljø, forbedret med bedre grafik. Overvind mudret terræn, floder og andre forhindringer, som alle realistisk reagerer på vægt og bevægelse af dit køretøj drevet af spillets avancerede fysikmotor.

Med dit kort, kompas, spil og dine køreegenskaber som allierede, kan du gå solo eller gå sammen med tre andre i coop-multiplayer. Download mods oprettet af det lidenskabelige samfund til lastbiler med indhold og en evigt udviklende MudRunner-oplevelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg MudRunner fysisk?

Nej, du modtager en MudRunner produktnøgle (MudRunner CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din MudRunner produktnøgle (MudRunner CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille MudRunner. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder MudRunner? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af MudRunner som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-10-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows Vista/7/8/10
Processor: Intel® Pentium Dual Core 2.0GHz or equivalent
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 9600 GT or equivalent
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION AND ONLINE GAME. Gamepad Microsoft Xbox Controller for Windows. Confirmed Steering Wheel support
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser