REZ PLZ (PC) 89 kr.
REZ PLZ SPILBESKRIVELSE

Menneskelige ofre, meget dårlig magi og mere!
Slut dig til lærling-troldbrødrene Arcan og Zeph, mens de bekæmper kræfterne i Dark Arcanum bevæbnet med ikke meget mere end The Resurrection Scroll, et værktøj, de kan bruge til at bringe hinanden til live igen. Mens du går gennem platformsudfordringer og løser gåder, vil du støde på farlige monstre og fælder, der kræver, at du dræber en af ​​brødrene for at komme videre. Men takket være den magiske rulle kan du genoplive brødrene fra en række dødsfald med ét slag, lige fra at blive skåret i to, spist af væsener, brændt levende og mere. Mens du går igennem spillet, vil du låse op for nye trylleformularer, der giver evner til at erobre de stadig sværere udfordringer, der ligger foran dem.

Når du skrider frem, vil du låse op for nye trylleformularer, der giver forskellige evner til at erobre de stadig sværere udfordringer forude. Vær forsigtig, for disse brødre er dårlige til magi, og en dårlig formluar kan betyde døden!

Co-op Spil
REZ PLZ sætter en unik spin på det traditionelle co-op-koncept. I stedet for at prøve at holde hver spiller i live gennem hvert niveau, skal du strategisk dræbe hinanden for at løse gåder og besejre fjender. Brug The Resurrection Scroll til at genoplive Arcan og Zeph.

Døden er rundt om hvert hjørne
Døden findes overalt i REZ PLZ og kan komme fra en række dødsfald med ét slag, lige fra at blive skåret i to, spist af væsner, brændt levende og mere.

Lås op for magiske trylleformularer
Lås op for nye trylleformularer for at erobre de stadig sværere udfordringer forude, men vær forsigtig, fordi disse brødre er dårlige til magi, og en dårlig formular kan betyde døden!

Unlockables
Udforsk og find et væld af oplåselige kosmetiske genstande og oplåselige udfordrende baner til at tilpasse dit gameplay. Udfordr dig selv yderligere med bonustilstande som f.eks. et PVP-løb.

Historie
REZ PLZ fortæller historien om Arcan og Zeph, to unge lærling-troldmænd. Når deres skole overløbes af onde kræfter, er duoen nødt til at arbejde sammen for at besejre de onde troldmænd i Dark Arcanum. Problemet er, at de begge er forfærdelige til magi. Selvom Arcan og Zeph lærer magi undervejs, er deres fremskridt langsomt. Når de dør, bringer The Resurrection Scroll dem tilbage i live.

Legal Notice / EULA
© 2020 Long Neck Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg REZ PLZ fysisk?

Nej, du modtager en REZ PLZ produktnøgle (REZ PLZ CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din REZ PLZ produktnøgle (REZ PLZ CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille REZ PLZ. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder REZ PLZ? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af REZ PLZ som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 15-07-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows XP 32 bit or greater
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512 MB Video Memory Direct X capable
Storage: 3 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: Duel Core Intel i5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1 GB Video Memory Direct X 10
DirectX: Version 10
Storage: 3 GB available space
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser