An Interesting Journey of Monsieur PAF (PC/MAC) 89 kr.
AN INTERESTING JOURNEY OF MONSIEUR PAF SPILBESKRIVELSE

Fanget i et gammelt tempel under en arkæologisk ekspedition er Monsieur PAF nødt til at finde en måde at komme ud ved at løse gåder efterladt af en glemt civilisation.

TÆNK 3D I EN 2D VERDEN
An Interesting Journey of Monsieur PAF er et platform / isometrisk puslespil. Monsieur PAF deler lignende mekanik med Sokoban og forsøger at genbesøge genren ved hjælp af 3D-vertikalitet i storslåede hjemmelavede, to-dimensionelle miljøer.

EKSOTISK EVENTYR: Oplev en arkæologs cool daglige liv som ingen anden og rejs ind i et mystisk tempels dyber, begravet i hjertet af en fjern jungle.

DIABOLISKE PUSLESPIL: Vil du finde løsningen på de mange gåder, der er efterladt af en gammel civilisation på vej ud? Eller vil du lade dette tempel blive din evige grav?

MONSIEUR PAF ER FOR KRAFTIG! Intet kan stoppe dig: løft, bevæg eller ødelæg elementer omkring dig med dine stærke muskler. Det lader til at alle de nætter der blev brugt på at løfte tonsvis af bøger i biblioteket har vist sig at være nyttige.

SAML DEM ALLE: Vær forsigtig! Du kunne få en smag for gåder og bruge alt for mange timer på at gå tilbage til at løse ALLE mysterier og hemmeligheder, der opbevares i dette gamle tempel

BARE SPIL: Du kan spille og stoppe, når du vil, alene eller med venner på en delt skærm. Du kan ikke tabe, da Monsieur PAF ikke kan dø: bare hav det sjovt!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg An Interesting Journey of Monsieur PAF fysisk?

Nej, du modtager en An Interesting Journey of Monsieur PAF produktnøgle (An Interesting Journey of Monsieur PAF CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din An Interesting Journey of Monsieur PAF produktnøgle (An Interesting Journey of Monsieur PAF CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille An Interesting Journey of Monsieur PAF. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder An Interesting Journey of Monsieur PAF ? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af An Interesting Journey of Monsieur PAF som digital download til Steam.

Virker An Interesting Journey of Monsieur PAF også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til An Interesting Journey of Monsieur PAF som digital download til Steam på både PC og Mac.

Udvikler Ernestine
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-07-2020
Systemkrav Windows
MINIMUM:
OS: Windows 7/8/10
Processor: Intel Core i3 1.5 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Intel HD Family 3000
DirectX: Version 10
Storage: 250 MB available space
Mac
MINIMUM:
OS: macOS Catalina
Memory: 4 GB RAM
Graphics: OpenGL 2.1 compatible
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser