Spitlings (PC) 109 kr.
SPITLINGS SPILBESKRIVELSE

Når først du har spyttet, kan du ikke stoppe!
Spitlings er et kaotisk arkadespil for en til fire spillere. Det giver dig kontrol over Spitlings: charmerende rektangulære væsener med tænder, de kan spytte på bobler eller hoppe! Dit mål er enkelt, men svært at opnå: Slip af med alle boblerne, der springer rundt på skærmen!


En sand co-op-oplevelse
Spitlings er et spil for flere spillere, der tager samarbejde alvorligt: Hvis en spiller fejler, genstarter alle sammen niveauet.

Dette gør det til en udfordrende vanvid - perfekt egnet til at lege med venner både lokalt og online. Forbered dig på intense øjeblikke og en masse råb, da du og dine venner vil fuldføre et niveau efter det andet med spyt, uhm, hud på dine tænder. Hold altid øje med dit begrænset udbud, mens du hopper af vejen for hoppende bobler og forsøger at dele dem. Slå tidsudfordringen på hvert niveau for at låse op for dens endnu svære b-side version, plus endnu flere Spitlings og farvetemaer!


Historiekampagne
Spitlingerne er glade små væsener, der lever et fredeligt liv i deres skyskraber. Deres eneste problem er vejret: Det regner ned med grimt snask, der forvandles til bobler, indfanger Spitlingerne og ødelægger deres by! Der er kun én mulighed: De bliver nødt til at opdele alle bobler og frigøre deres venner på de nederste etager. Undervejs, hvem ved, hvad de støder på ...

Arcade Tilstand
Sørg for at tjekke den festtilstand, der følger med mutanter, der tilføjer et nyt lag kaos. Vil du spille på hovedet? Aldrig stoppe med at springe? Tag en rumhjelm på? Vi dækker dig! Indstil dine foretrukne spiltilstande, mutanter og niveauer efter behov for at tilpasse oplevelsen til din smag. Inviter derefter dine venner og begynd at spytte! Din præstation vil blive bedømt med en række unikke medaljer...


Funktioner

  • Handlingsfyldt, meget engagerende, råb-til-dine-flere venners spil, sjov
  • Spil hele spillet med op til fire personer
  • Spil over 100 niveauer og slå uret for at låse op for de udfordrende b-side versioner
  • Lås op for over 70 temaer og 100 Spitlinger at spille med
  • Oplev historien gennem detaljerede, interaktive tegneserier
  • Experience the story through detailed, interactive comic cutscenes
  • Øg kaos i festtilstand med flere unikke mutantsæt
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Spitlings fysisk?

Nej, du modtager en Spitlings produktnøgle (Spitlings CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Spitlings produktnøgle (Spitlings CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Spitlings. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Spitlings? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Spitlings som digital download til Steam.

Publisher HandyGames
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 04-08-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processor: 2.3 GHz Intel i3 or comparable
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Shader Model 3.0 capabilities
DirectX: Version 10
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, Windows
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser