Purrfect Date (PC) 69 kr.
PURRFECT DATE SPILBESKRIVELSE

Dine tasker er pakket. Du har fået sagt farvel. Og færgen venter...

Næste stop: Cat Island!

Som professor Pawpur's sidste lærling er du, en fremmed for disse kyster, her for at undersøge øens katteindbyggere. Men det tager ikke længe, før du er klar over, at noget er alvorligt galt.

Hvor kom alle disse katte fra? Skjuler professoren noget? Hvad skete der præcist med hans tidligere lærlinger? Løs mysteriet gennem en række datoer, inden din tid løber ud. Men husk, nysgerrighed dræbte katten ...

Den seneste 'kritikerroste' udgivelse fra de BAFTA-vindende Bossa Studios (hjernen bag I am Bread og Surgeon Simulator), Purrfect Date, blander mysterium, intriger og ondskabsfuld sort humor for at skabe den ultimative krydsning mellem visuel roman og dating simulator!

Med flere ord end Harry Potter og fangen fra Azkaban, over 10 timers gameplay og i alt 18 alternative afslutninger, er det intet mindre end kattens pyjamas. Så uanset om du er her for de mørke overraskelser, den vittige skrivning eller bare op-paw-tunity til bare at danse med nogle katte ... download det miau!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Purrfect Date fysisk?

Nej, du modtager en Purrfect Date produktnøgle (Purrfect Date CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Purrfect Date produktnøgle (Purrfect Date CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Purrfect Date. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Purrfect Date? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Purrfect Date som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 15-12-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: ​Intel Celeron N2830 / Intel Core 2 Duo T7300 / Athlon 64 X2 TK-55 or equivilent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 3000 / Nvidia GT 520
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i3-3225 / AMD FX-6300 / Core i5-4300M
Hukommelse: 8 GB RAM
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser