Spinch (PC/MAC) 89 kr.
SPINCH SPILBESKRIVELSE
  • Et visuelt vidunderland i retro-stil med en psykedelisk farveeksplosion af den prisvindende canadiske tegneserietegner, Jesse Jacobs
  • Et finjusteret platformspil med præcis styring til at løbe, undvige og hoppe af overflader for at overleve mod neon-edderkopper, massive regnbueorme og bombekastende månehunde
  • Dyk ned i psykedeliske, ​​unikke verdener, der spænder fra neon-sletter til eksperimentelle kampvogne til frosne islande, hele vejen ud til det ydre rum!
  • Kæmp imod kalejdoskopiske bosser og skyd dem ned, hvor du bruger dine babyer som ammunition
  • Indbydende og kan genspilles af alle; en speedrun-udfordring for de sindssyge
  • Soundtrack af den berømte canadiske kunstner, James Kirkpatrick, med numre skrevet på modificerede Gameboys og kredsløbsbøjede, håndlavede instrumenter.

Gå ind i en verden, der er tyk med boblende psykedelia. Dyk dybt ned i en ny økologi, der vrimler med flere stier, oplyste niveauer og komplekse forhindringer. Rejs på tværs af det materielle rige og antag din sande form som Spinch, en hyperagil organisme, der er opslugt af sin søgen efter at redde sit kuld af manglende afkom fra en endeløs invasion af misdannede og underlige ting.

I et glædeligt gensyn med old-school sværhedsgrad vil Spinch få dig til at genspille sektioner, indtil du mestrer din timing og reflekser. Løb, undvig, klatr, svøm, spring og skyd endda dine egne babyer afsted, når du møder seks gådefulde bosser i seks livlige verdener. Saml ting for at give dig overhånden, mens du søger efter dine forsvundne børn. Pas på din fætter - han babysitter nogle af dine slægtninge, men han er lidt underlig. Med kun et tikkende ur og hurtig genstart - ingen liv eller 'game overs' - er spillet indbydende for spillere af alle erfaringsniveauer, men en formidabel udfordring for selv de skarpeste speedrunnere.

Spinch-verdenen er udformet og bragt til live af den talentfulde prisvindende canadiske tegneserietegner, Jesse Jacobs, kendt for sit præcise og detaljerede linjearbejde i kombination med dristige og enkle farvepaletter. Hans værker indeholder tilknytning til psykedelia, spiritualitet, alternative virkeligheder og en blanding af naturen med teknologien. James Kirkpatrick, kendt for sin deltagelse i den tidlige canadiske graffiti-bevægelse og som avantgarde hip-hop kunstner, Thesis Sahib, skabte lydlandskabet af retro soundbites og elektroniske lyde, der findes i Spinch.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Spinch fysisk?

Nej, du modtager en Spinch produktnøgle (Spinch CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Spinch produktnøgle (Spinch CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Spinch. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Spinch? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Spinch som digital download til Steam.

Publisher Akupara Games
Udvikler Queen Bee
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 03-09-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7 or higher
Processor: Intel Core i3
Memory: 2 GB RAM
Storage: 2 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7
Memory: 4 GB RAM
Storage: 2 GB available space
Mac:
MINIMUM:
OS: 4.12 OS X 10.10 Yosemite
Processor: Intel Core i3
Memory: 2 GB RAM
Storage: 2 GB avail
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser