Ary and the Secret of Seasons (PC) 105 kr.
ARY AND THE SECRET OF SEASONS SPILBESKRIVELSE

Rejs igennem den magiske verden Valdi!
Ary and the Secret of Seasons er et prisvindende eventyrspil hvor du følger ung pige ved navn Aryelle, eller Ary, mens hun rejser over Valdis store verden. Ved at blive vinterens vogter opnår Ary evnen til at manipulere årstiderne omkring hende. Ary lærer at kontrollere årstiderne og bruge dem til at besejre fjender, overvinde forhindringer og løse komplekse gåder på sit eventyr over Valdi.

For længe siden blev Valdis verden truet af en ond troldmand. Efter en stor kamp blev han besejret af den legendariske kriger og forseglet inde i en celle, fængslet i al evighed. For at sikre troldmandens fængsel svor fire vismænd på at holde øje med og beskytte cellen. De dannede de oprindelige Guardians of Seasons, en hemmelighedsfuld organisation, der nu er gennemsyret af historie og fortællinger.

Efter at en mystisk kraft har kastet Valdi-årstiderne i uorden, beslutter Ary at hjælpe Guardians of Seasons og begiver sig ud for at finde kilden til kaoset. Ved hjælp af hendes kløgt og mod bliver Ary nødt til at overvinde uhyrlige fjender, hemmelige planer og indelukkede traditioner for at redde Valdi og bringe balance i verden igen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ary and the Secret of Seasons fysisk?

Nej, du modtager en Ary and the Secret of Seasons produktnøgle (Ary and the Secret of Seasons CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ary and the Secret of Seasons produktnøgle (Ary and the Secret of Seasons CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ary and the Secret of Seasons. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ary and the Secret of Seasons? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ary and the Secret of Seasons som digital download til Steam.

Publisher Modus Games
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8.1 or above
Processor: Intel Core i5-4590 Geforce GTX 660
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: AMD FX-6350 Radeon RX 460
DirectX: Version 11
Diskplads: 9 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Int
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser