Cardpocalypse Time Warp Edition (PC) 205 kr.
CARDPOCALYPSE TIME WARP EDITION SPILBESKRIVELSE

Cardpocalypse - Out of Time

Out of Time er et selvstændigt eventyr, der finder sted på den sidste dag i Jess' første uge på hendes nye skole. På randen til at redde verden, kaster Tock - den tidskørende Pipsqueak-mester - Jess tilbage i tiden. Fanget i en tidssløjfe er hun tvunget til at genopleve den samme skoledag igen og igen som om hun var en slags kæmpe murmeldyr. For at tilføje fornærmelse mod skade mister Jess sine dæk i tidsrejse processen. Jess må gå sammen med Bloop, den eneste neutrale mester i spillet og en kendt svagling i Mega Mutant Power Pets-området ... men måske kan Jess gøre noget ved det? Sammen skal de gå sammen om at besejre Tock, komme ud af tidssløjfen og vende tilbage til at redde verden!

  • En helt ny enkeltstående kampagne! Byg din samling, og skift reglerne igen.
  • Test dine kortspilsfærdigheder mod en række nye fjendtlige mestere.
  • Sidder du fast i en tidssløjfe? Hav det sjovt!
  • Find nye kombinationer! Bloop, en særlig neutral mester kan bruge kort fra alle fraktioner.
  • Byg den Champion, du ønsker. Bloop har et unikt opgraderingstræ at udforske.
  • Find helt nye Power Pets-kort!
  • Bloop og alle de nye kort tilføjes også til Gauntlet-tilstand for uendelige muligheder!

---

Få nye venner, spil kort, bøj reglerne og bliv en Mega Mutant Power Pets-mester for at redde verden i dette RPG-spil til enkeltspillere, der handler om at være barn i 90'erne. Ti-årige Jess får ved et uheld bandlyst alles yndlingskortspil i Dudsdale Elementary på sin allerførste skoledag, hvilket tvinger børnene til at spille kort i det skjulte. Da mutanterne fra spillet begynder at invadere den virkelige verden, må Jess og hendes venner klare ærterne.

Gambrinous, det prisvindende indie-spilstudie bag Guild of Dungeoneering, præsenterer et RPG-spil, hvor kampene udspiller sig med et episk samlekortspil. Cardpocalypse tager dig med tilbage til 1990'erne, dengang computerne brugte floppydisk, og snydekoder udelukkende fandtes i spilmagasiner. I spillet skal du udforske Dudsdale Elementary og sammensætte de bedste kortstakke for at besejre mutanterne. Du skal bytte, tjene, satse, ændre i reglerne og permanent ændre dine kort på vej mod sejren.

BLIV MESTER: Byg dine kortsæt op omkring de ultrasjældne Champion-kort. Hvert Champion-kort har unikke egenskaber, som du skal tilpasse din stak efter. Den første spiller, der får sin modstanders Champion-kort ned på nul, vinder kampen.

BLIV MEGA: Champion-kort udvikler sig til MEGA, når deres helbred halveres. Dette uddeler større angrebsskade og giver nye kræfter.

FORM SPILLET: Børnene spiller nogle gange efter egne regler, og hvem ved, hvad mutanterne kan finde på. I løbet af spillet skal du vælge nye regler og betingelser samt omdøbe dine yndlingskort og opgradere dem med klistermærker. Skab helt nye kort med Mega Mutant Power Magazine. Men pas på, dine valg kan ikke laves om.

VÆR OPFINDSOM: Gå på opdagelse i skolen for at løse de mystiske hændelser i Dudsdale Elementary. Tag på missioner for at tjene kort, klistermærker og slik, som du kan samle på og bytte med dine klassekammerater. Pas på, det kan ikke laves om!

DU KAN IKKE SAMLE DEM ALLE: I sidste ende er dine kortstakke og regler unikke for dig. Klistermærker er sjældne, valg har konsekvenser, og du skal nogle gange træffe svære beslutninger for at få de bedste kort.

1990'erne: Cardpocalypse leverer en sprød oplevelse af at være barn i 90'erne med sin svedige interaktive fortælling. Helt kanon!
Nu med Gauntlet Mode! En vild tilstand, hvor hvert løb er unikt. Vælg din helt og kæmp dig igennem sværere og sværere kampe. Efter hver sejr får du nye kort, regler og belønninger til dit spil kort! Kan du lave den ultimative kombination og slå Stridshandsken?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Cardpocalypse Time Warp Edition fysisk?

Nej, du modtager en Cardpocalypse Time Warp Edition produktnøgle (Cardpocalypse Time Warp Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Cardpocalypse Time Warp Edition produktnøgle (Cardpocalypse Time Warp Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Cardpocalypse Time Warp Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Cardpocalypse Time Warp Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Time Warp Edition-udgaven af Cardpocalypse som digital download til Steam:

  • Cardpocalypse
  • Cardpocalypse - Out of Time DLC'en
  • Cardpocalypse Soundtrack
Publisher Versus Evil
PEGI-rating
Udvikler Gambrinous
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core2 Duo 2.4GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 5000 or better
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser