Ben 10: Power Trip (PC) 239 kr.
BEN 10: POWER TRIP SPILBESKRIVELSE

Ben Tennyson og hans familie er alle klar til en afslappende ferie i Europa – lige indtil en ond troldmand slipper fire mystiske krystaller løs og hidkalder frygtindgydende monstre fra et parallelt univers. Nu er det op til dig at hjælpe Ben med at stoppe den onde troldmands ondskabsfulde planer!
Så tag Omnitrixen på, og forvandl dig til en af Bens 10 fantastiske aliens, mens du kæmper dig vej gennem den action-spækkede 3D-verden, der er sprængfyldt med eventyr. Stå ansigt til ansigt med nogle af de farligste fjender Ben nogensinde har kæmpet mod. Løs sjove gåder, brug dine evner til at hjælpe de landsbybeboere du møder undervejs, og saml power-ups, som du kan bruge til at opgradere dine aliens. Udforsk Europas byer, skove og bjerge på din vej mod den endelige styrkeprøve mod den nederdrægtige troldmand.


Med Gwen og bedstefar Max ved din side får du i dette spil alt det gode fra Cartoon Networks serie. Og eftersom fire arme er bedre end to, giver co-op-funktionen med skærmopdeling mulighed for at tage Kevin Levin med på eventyr. Det her er et eventyr, du vil have lyst til at opleve igen og igen.
Det er heltetid!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ben 10: Power Trip fysisk?

Nej, du modtager en Ben 10: Power Trip produktnøgle (Ben 10: Power Trip CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ben 10: Power Trip produktnøgle (Ben 10: Power Trip CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ben 10: Power Trip. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ben 10: Power Trip? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ben 10: Power Trip som digital download til Steam.

Publisher Outright Games
PEGI-rating
Udvikler PHL Collective
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-10-2020
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
DirectX: Version 11
Lydkort: DirectX compatible soundcard

ANBEFALET:
Styresystem: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-4460 3.2 GHz / AMD Ryzen
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser