WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition (PC) 155 kr.
WWE 2K BATTLEGROUNDS DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

WWE-universet er din slagmark, der leverer vanvittig og nådesløs arkadeaction og stedet, hvor dine yndlingssuperstjerner og -legender fra WWE kæmper i vilde, interaktive miljøer fra hele verden. Deltag i dine yndlingskamptyper med et arsenal af overdrevne manøvrer, særlige egenskaber og knusende power-ups, inklusive Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way og mange flere, mens Mauro Ranallo og Jerry “The King” Lawler kommenterer på kaosset! Er du klar til slagmarken?

Slås uden grænser!
Tag dine foretrukne WWE-superstjerner og -legender med i ringen for at slås i et vanvittigt, provokerende og hæmningsløst kaos af kamp! Behersk de vildeste manøvrer, og brug dine særlige egenskaber til at knuse modstanderen i de interaktive miljøer!

Kæmp mod hele verden!
Spil den helt nye historie, fortalt i originale tegneseriestriber, og vær med til at finde de næste WWE-superstjerner med Paul Heyman og Stone Cold Steve Austin! Kæmp som unikke og spændende nye figurer mod etablerede WWE-superstjerner for at vise dit værd og dine evner, og lås op for nye figurer og slagmarker undervejs.

Slagmarken er din!
Sæt dig eget præg på WWE 2K Battlegrounds ved at udnytte de mange tilpasningsmuligheder, når du opretter og redigerer dine egne originale figurer og slagmarker!

Utallige kamptyper
Tag kampen op i et bredt udvalg af dine yndlingskamptyper med nye, sjove elementer inklusive Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way og den helt nye Battlegrounds-udfordring!

Lokale og online-kampe!
Deltag i onlineturneringer, eller bliv konge over slagmarken, og overlev nærkampe mod spillere fra hele verden! Eller dyst mod vennerne på sofaen i multiplayerkampe!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition produktnøgle (WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition produktnøgle (WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Deluxe-udgaven af WWE 2K Battlegrounds som digital download til Steam:

Opgradér til Digital Deluxe Edition, og kæmp med dine yndlings-WWE-legender. Slip helvede løs med Stone Cold Steve Austin, læg SmackDown ud med The Rock, og lav noget larm med Ronda Rousey. WWE 2K Battlegrounds Digital Deluxe Edition indeholder tre versioner af hver superstjerne, samt forudbestillingsbonus-Edge og 1100 Golden Bucks, anvendt til at låse op for ekstra WWE-superstjerner og -legender, forfængelighedsgenstande til dine yndlingsfigurer og dele til denne tilpassede arenaer.

Genre Action Sports
Publisher 2K
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 18-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i3-540 3.06GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GT 710
DirectX: Version 11
Storage: 9 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7//8.1/
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser