Little Big Workshop The Evil DLC (PC/MAC) 59 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Little Big Workshop på Steam for at kunne bruge Little Big Workshop The Evil DLC.

LITTLE BIG WORKSHOP THE EVIL DLC SPILBESKRIVELSE

The Evil DLC udvider det, der gør det Lille stor værksted fantastisk! Din fabrik skaber overskud uge efter uge, men du føler dig stadig utilfreds? Derefter er det tid til at skrue helt uhyggeligt op for virksomhedens grådighedsknappen! Dette er mere end bare et nyt look. Produkter, virksomheder, sabotage, færdigheder og ondsindede tricks til at overspille konkurrencen og mere. Den Onde DLC gør din hæderlige fabrik til et ondt vidunderland.


Deltag i den mørke side.
Start en ny fabrik som lærling til den berygtede Bladh, den tegneserieagtige superskurk fra det originale spil, og lær at styre en succesrig fabrik, der ikke spiller efter reglerne!


Onde ordninger og nye færdigheder.
Denne DLC inkluderer et helt nyt tech-træ fyldt med beskidte tricks og frække opgraderinger. Slapper dine medarbejdere af på jobbet? Ansæt en hensynsløs overherre til at skubbe deres motivation tilbage i gear. Slår en konkurrent dig på det frie marked? Send spioner ud for at finde deres svagheder og udnyt dem hensynsløst.


Konkurrer mod nye virksomheder.
Du kunne selvfølgelig slå din konkurrent på en fair og firkantet måde… Eller du kan bare tage et skridt videre og sabotere alle omkring dig for at få fordel, og til sidst vil du selv være i stand til at udfordre Bladh om tronen.


Over 30 nye produkter.
.Inkluderer VR-headset, besatte havenisser, fremmed skimmel (uf!), bøjelige scootere, hvidløgspistoler og retro-androider.


DLC anbefales til erfarne spillere, der søger en ny udfordring, og vi foreslår, at du spiller grundspillet, før du prøver denne udvidelse.


Funktioner:
- Helt revideret progression system, der får dig til at konkurrere med andre virksomheder - Over 30 nye produkter sammen med et sæt helt nye arbejdsstationer, dekorationer og mere
- Friske færdigheder, der giver dig mulighed for at låse op for den sande magt fra den mørke side
- Sabotagesystem, der giver dig en ret uretfærdig fordel på markedet
- Uhyggelige kostumer til dine medarbejdere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Little Big Workshop The Evil DLC fysisk?

Nej, du modtager en Little Big Workshop The Evil DLC produktnøgle (Little Big Workshop The Evil DLC CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Little Big Workshop The Evil DLC produktnøgle (Little Big Workshop The Evil DLC CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Little Big Workshop The Evil DLC. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Little Big Workshop The Evil DLC? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Little Big Workshop The Evil DLC, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Little Big Workshop The Evil DLC også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Little Big Workshop The Evil DLC som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher HandyGames
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-10-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Dual Core CPU
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Intel HD 4000, GeForce GT 330M, Radeon HD 4670 or equivalent
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Quad Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Graf
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser