Graveyard Keeper (PC/MAC) 23,80 kr.
GRAVEYARD KEEPER SPILBESKRIVELSE

Graveyard Keeper er den mest unøjagtige middelalderlige kirkegårdsadministrations-sim nogensinde. Byg og administrer din egen kirkegård, og udvid til andre projekter, mens du finder genveje for at reducere omkostningerne. Brug alle de ressourcer, du kan finde. Når alt kommer til alt er dette et spil om kapitalismens ånd og gør alt, hvad der kræves for at opbygge en blomstrende forretning. Og det er også en kærlighedshistorie.

  • Stå over for etiske dilemmaer. Vil du virkelig bruge penge på det rigtige burgerkød til heksebrændingsfestivalen, når du har så mange ressourcer, der ligger rundt på din kirkegård?
  • Saml værdifulde materialer, og lav nye ting. Udvid din kirkegård til en blomstrende forretning. Hjælp dig selv - saml de værdifulde ressourcer spredt over de omkringliggende områder, og udforsk hvad dette land har at tilbyde.
  • Opgaver og lig. Disse døde kroppe har ikke brug for alle disse organer? Hvorfor ikke nuppe dem op og sælge dem til den lokale slagter? Eller du kan gå på ordentlige quests, din rollespiller.
  • Udforsk mystiske dungeons. Intet middelalderligt spil ville være komplet uden dem! Tag en tur ind i det ukendte, og opdag nye ingredienser i alchemi - som måske eller måske ikke forgifter en hel flok nærliggende landsbyboere.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Graveyard Keeper fysisk?

Nej, du modtager en Graveyard Keeper produktnøgle (Graveyard Keeper CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Graveyard Keeper produktnøgle (Graveyard Keeper CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Graveyard Keeper. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Graveyard Keeper? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Graveyard Keeper som digital download til Steam.

Virker Graveyard Keeper også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Graveyard Keeper som digital download til Steam på både PC og Mac.


Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 15-08-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel core i5, 1.5 GHz and up
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 Gb dedicated video card, shader model 3.0+
DirectX: Version 10
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Mac:
MINIMUM:
Styresystem: Lion (10.7)
Processor: Intel core i5, 1.5 GHz and up
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 Gb dedicat
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser