Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story (PC/MAC) 105 kr.
SENSE - 不祥的预感: A CYBERPUNK GHOST STORY SPILBESKRIVELSE

Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story er et 2.5D-spil inspireret af Clock Tower og Fatal Frame. Med nøje opmærksomhed på tempo, atmosfære og historiefortælling. Sense håber på at bringe horrorgenren tilbage til sine rødder; fejrer det langsomme, frygtelige kryb af frygt i stedet for at læne sig op af top action og jump scares. Spøgelserne - er som glitches på vores virkelighed - fungerer som åndelige og paranormale trusler, ikke monstre, der skal dræbes. Rædslen i vores historie kommer fra atmosfære og historiefortælling, ikke høj lyd og kunstige effekter.Historien
I 2083 trækkes en ung kvinde ved navn Mei-Lin Mak i en malstrøm af overnaturlig rædsel i Neo Hong Kong. Når hun kigger dybere ind i et århundrede gammelt mysterium, vil Mei blive tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved hendes opfattelse af virkeligheden, og om hun stoler på sine cybernetiske øjne. Under neonlysene fra en cyberpunk-dystopi skjuler ruinerne af 'Chong Sing Apartments' et blodigt mysterium, der er belyst af både traditionerne for kinesisk folke fortællinger og innovationer fra den industrielle fremtid. Hvis der er noget håb om at undslippe dette mareridt, skal Mei-Lin udforske dette bygning sammenlægge historierne om 14 fortabte sjæle og opdage sandheden af ​​sin egen familieforbandelse.


Gameplay
Sense har dyb overlevelsesgyser og udforskningsbaseret gameplay suppleret med delvis voice acting, puzzles og indviklede hemmeligheder og udforskning. Spillet kan spilles på engelsk, forenklet kinesisk, traditionel kinesisk, japansk og russisk.


Nøglepunkter:


Interaktion
Spilleren bliver nødt til at lede og undersøge alle kroge i verdenen omkring dem for at komme videre. Nogle genstande er muligvis ikke synlige, før specifikke kæder er afsluttet, og nogle genstande kan til enhver tid være skjult for Meys cybernetiske øjne, som om de er gemt væk af spøgelserne, der forfølger hende. Nogle kræver muligvis hurtig tækning - og har store konsekvenser.

Dialog
Du vil finde mange NPC'er i nogle få områder af det fulde spil, men der kan være nogle, der vandrer i gangene med dig. Tal med dem for at afsløre oplysninger om verden, mysteriet og endda nogle uventede hemmeligheder.


Zoom
Nogle interaktioner kræver et nærmere kig, zoom muliggør en anden visning af genstande, områder og gåder. Sørg for at undersøge hver sted.


Verden
Sense-verdenen er enorm og kompleks, hver placering vil afsløre detaljer om Neo-Hong Kong og omverdenen. Fra Geo-Politik til forhold mellem karakterer, vær ikke bange for at klikke på noget, der ser interessant ud.


Spøgelser
Spøgelserne i Chong Sing-bygningen kan skade dig, men kan du såre dem? Det korte svar er nej, men du kan hjælpe dem med at komme videre. Skrin, gaver og løsning af mysterier vil være dine eneste våben.


Shinrei Spot
De 14 fortabte sjæle i Chong Sing-bygningen er ikke de eneste ånder, der lurer i salene. Snesevis af skjulte spøgelsesbilleder udfylder Sense. At finde dem alle kan afsløre en hemmelighed!


Død og Fiasko
Som alle de bedste spil skal fiasko og fejl straffes, men i et meget narrative-driven spil hvordan gør man det? Hvordan fremmer du indsatser og risiko? Svaret er simpelt, fyld verden med farlige begivenheder og dødbringende ånder. Bare sørg for at registrere dine fremskridt ved TV'et, der er INGEN kontrolpunkter eller autosave i Chong Sing-bygningen.


NG+ Replayability
Sense vil være fyldt med hemmeligheder, kun nogle af dem vil blive afsløret i det første spil. Nogle hemmeligheder vil ikke være i stand til at undslippe åndeverdenen, indtil "Plus" vises

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story fysisk?

Nej, du modtager en Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story produktnøgle (Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story produktnøgle (Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story ? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story som digital download til Steam.

Virker Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Horror Anime 2D
Udvikler Suzaku
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-08-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo E5200
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce 240 GT or Radeon HD 6570 – 1024 MB (1 GB+)
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Mac:
MINIMUM:
Styresystem: Mac OS 10.7 Lion
Processor: Intel Core i3
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce 240 GT
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser