Synergia (PC/MAC) 63 kr.
SYNERGIA SPILBESKRIVELSE

Synergia er en visuel roman, der finder sted i en cyberpunk-fremtid, pakket ind i en smukt unik, levende neon æstetik. I slutningen af verden er kærligheden den ultimative forbrydelse.

Cila, en veteran betjent med et surt udsyn og vrede, forventer intet mere af livet udover lugten af ozon, blændende neonlys og den altid tilstedeværende kloak lugt. I det mindste indtil en shady ven erstatter hendes nedbrudte housedroid som for en tjeneste. En advanceret, mere effektiv og bemærkelsesværdig opmærksom, enhed M.A.R.A. begynder at trænge igennem Cilas hærdede ydre og muligvis endda helbrede sin nye ejers gamle sår - hvis Cila kan dechiffrere det tilbagevendende mareridt, processen medfører. Snart skaber Cila og Mara et unikt - og til tider urolig - bånd. Uden at Cila ved, lige som hendes liv begynder at finde sin nye normalitet, får den teknologiske kæmpe Velta Labs vind af Maras eksistens og tager en mystisk interesse i android. En krig, der er ulig nogen, før den brygger i horisonten, dens spillere vælges lydløst, og en androids skæbne kan stave forskellen mellem fred, krig, blomstringen af en ny religion eller en teknologisk unikhed udenfor forståelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Synergia fysisk?

Nej, du modtager en Synergia produktnøgle (Synergia CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Synergia produktnøgle (Synergia CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Synergia. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Synergia? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Synergia som digital download til Steam.

Virker Synergia også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Synergia som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Sci-fi
Udvikler Radi Art
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-07-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows XP
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: 1280 x 720
Diskplads: 300 MB tilgængelig plads
Mac:
MINIMUM:
Styresystem: Mac OS X 10.6+
Processor: Any 64 bit processor
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: 1280 x 720
Diskplads: 300 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser