Yaga Bad Luck Bundle (PC) 169 kr.
YAGA BAD LUCK BUNDLE SPILBESKRIVELSE

Nedkæmp de drabelige legender fra slavisk mytologi i dette mørke, men underholdende, action-rollespil, der forandrer sig, hver gang du spiller. Du er Ivan, en enhåndet og utroligt uheldig smed, der skal påtage sig de umulige opgaver, som tsaren har givet ham. Samtidigt våger den mystiske heks Baba Yaga over Ivans skæbne.

Universet i Yaga er inspireret af slaviske folkesagn og gammel hedensk tro. Det medrivende rumænske hip-hop-soundtrack af Subcarpați og den utrolige håndtegnede 2D-grafik slår fast, at Yaga er et autentisk kærlighedsbrev til barndommens eventyr fra den rumænske indieudvikler Breadcrumbs Interactive.

  • Slå de ældgamle monstre fra slaviske folkesagn til plukfisk med et stort arsenal af hammere og værktøjer, som Ivan har smedet.
  • Dine handlinger påvirker Ivans historie, hans renommé og de opgraderinger, han kan vælge.
  • Eksperimentér med det dybe smedesystem for at fremstille våben som teleporterende hammere og høtyve, der kan affyre kroge.
  • Udforsk kombinationer af amuletter, magiske genstande, velsignelser, fordele og forbandelser, der fundamentalt kan ændre, hvordan du spiller med Ivan.
  • Flere slutninger, flere måder at gennemføre opgør på, tilfældigt skabte baner og skjulte hemmeligheder betyder, at du kan spille Yaga igen og igen.
  • Ivans bedstemor vil så gerne have, at han finder sig en kone. Skuf hende nu ikke!
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Yaga Bad Luck Bundle fysisk?

Nej, du modtager en Yaga Bad Luck Bundle produktnøgle (Yaga Bad Luck Bundle CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Yaga Bad Luck Bundle produktnøgle (Yaga Bad Luck Bundle CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Yaga Bad Luck Bundle. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Yaga Bad Luck Bundle? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Yaga Bad Luck Bundle indeholder:

  • Yaga
  • Yaga Soundtrack

Publisher Versus Evil
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: Intel CPU Core i3-2500K 2.0GHz+ / AMD CPU Phenom II 570
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 8800 GTX, GT640, GT730, Radeon HD 5850, HD Graphics 530
DirectX: Version 10
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Lydkort: Stereo
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: Intel CPU Core i3-25
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser