Shattered - Tale of the Forgotten King (PC) 159 kr.
SHATTERED - TALE OF THE FORGOTTEN KING SPILBESKRIVELSE

Verden, som den var, er væk, tabt med kongens forsvinden. Som en Wanderer i disse forladte lande er det op til dig at samle virkelighedens fragmenter og spore civilisationens fald gennem færdighedsbaseret kamp, ​​innovativ platformer i åben verden og information fra de overlevende ... nogle mere troværdige end andre.

Ethereal udforskning og episke kampe
Et ødelagt kontinent med utallige historier og farlige fjender som du kan udforske. For dem, der tør at gå dens stier, indeholder Hypnos verden mange hemmeligheder, nogle kan hjælpe dig på din vej og andre til at belyse den vej, der førte til din eksistens. Oplev præcisionsbaseret kamp og 2.5D-platformspil sat til en kompleks forgreningsfortælling i virkeligheden, der spænder over action-eventyret af Shattered - Tale of the Forgotten King.

Er du klar, Wanderer?

Features:
En ny verden at opdage: Udforsk en smukt gengivet halvåben verden med forgrenede stier og mystiske hemmeligheder. Hver zone fortæller en historie gennem en fantastisk kunstretning og fint udformet design.

Monstrøse fjender som skal besejre: Hold øje med dine fjender, forvent deres bevægelser og brug deres egne angreb mod dem. Skift mellem sværdkampe tæt på og langdistansestave, der slingrer for at dominere slagmarken, og oplev seamless overgange mellem fulde 3D- og 2.5D-kampe.

En fortælling, der er 10 år undervejs: Universet i Shattered er kulminationen på mere end ti år med fantasi og kreativitet: en episk virkelighed fremkaldt fra sindene i Redlock Studio. Tale of the Forgotten King er kun det første skridt ind i Hypnos 'verden, med flere planlagte spil allerede.

Din helt egen historie: Ikke alle overlevende af Hypnos er troværdige: selvom de fleste vil hjælpe dig på din vej, er der dem, der forsøger at bruge dig til deres egne formål. Verden vil huske de valg, du træffer under dit eventyr, og kun dem med fokus og dedikation vil se igennem dem.

Konstant progression: Uanset om det er gennem kamp eller udforskning, vil Wanderer udvikle sig. Hvordan er op til dig. Med dine begrænsede ressourcer vil du hæve din styrke eller opdage en anden sandhed om Hypnos? Køb et nyt våben eller øg din spellcasting? Valget er dit, men vælg omhyggeligt: ikke alle veje er gode.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Shattered - Tale of the Forgotten King fysisk?

Nej, du modtager en Shattered - Tale of the Forgotten King produktnøgle (Shattered - Tale of the Forgotten King CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Shattered - Tale of the Forgotten King produktnøgle (Shattered - Tale of the Forgotten King CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Shattered - Tale of the Forgotten King. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Shattered - Tale of the Forgotten King? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Shattered - Tale of the Forgotten King som digital download til Steam.

Publisher Redlock Studio
Udvikler Redlock Studio
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-02-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processor: IntelCore i3-2100
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce GTX 970
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 64bit
Processor: IntelCore i5-7600
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser