Neptunia Virtual Stars (PC) 269 kr.
NEPTUNIA VIRTUAL STARS SPILBESKRIVELSE

Historien
Tag en tur ind i Virtualand - en digital verden, der eksisterer ved siden af ​​et netværk af forskellige dimensioner. Inden for Virtualand ligger planeten Emote - en planet, der står over for udryddelse på grund af den ondskabsfulde gruppe af content destroyers kendt som Antis.

I en desperat handling sender den digitale gudinde på planeten Emote, Faira, et nødsignal til andre dimensioner i håb om at finde en der kan redde planeten.

Og hvilke helte nåede signalet hen til? Vtuber stjernerne, Me og You, medlemmer af MEWTRAL, og den nåede også gudinderne af Gamindustri: Neptune, Noire, Blanc, og Vert!

Kan MEWTRAL og gudinderne gå sammen for at redde planeten Emote fra dens undergang?


Nøglepunkter:
Switch Up & Keep Movin '- Skift problemfrit perspektiver mellem de fire gudinder og de spilbare VTubere i hurtige hack' n 'slash-kampe. Kæmp imod fjender med lynhurtige kombinationer og glid over kortet for at undvige indkommende angreb.

Føl rytmen i BeatTik Rhythm - Hold tempo i BeatTik-rytmespillet! Få adgang til dine yndlingsfigurer, og få dem til at danse med dine yndlings Neptunia Virtual Stars-tracks. Optag din BeatTik-præstation, og brug derefter videoen i sektionen Video Battler til at låse op for unikke genstande, sange og endnu flere dansetrin!

Tag dine EMOtions i Overdrive –Det specielle angreb Emotional Overdrive kan bringe gudinderne og Vtuberne til en harmonisk sejr. Fyld Emote Gauge for at aktivere dit Emotional Overdrive og se Vtubers komme til liv. Du kan endda modtage ekstra loot for din fantastiske præstation!

Red en Vtuber, Red en planet – Find og gem Vtubers spredt over Virtualand! Syntes du at det bliver for svært i kamp? Med Guest Connect-systemet kan Vtubers støtte dig med deres specielle kræfter til at slå enhver fjende!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Neptunia Virtual Stars fysisk?

Nej, du modtager en Neptunia Virtual Stars produktnøgle (Neptunia Virtual Stars CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Neptunia Virtual Stars produktnøgle (Neptunia Virtual Stars CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Neptunia Virtual Stars. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Neptunia Virtual Stars? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Neptunia Virtual Stars som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-03-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8 (64-bit)
Processor: Intel i5 2.3GHz or AMD A9 2.9GHz equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD 7970 / R9 280X
DirectX: Version 11
Diskplads: 37 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectSound (DirectX) compatible sound card
Yderligere bemærkninge
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser