Borderlands 3: Director's Cut (Steam) (PC) 99 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Borderlands 3 (Steam) på Steam for at kunne bruge Borderlands 3: Director's Cut (Steam).

BORDERLANDS 3: DIRECTOR'S CUT (STEAM) SPILBESKRIVELSE

Borderlands 3 bliver endnu større med Director's Cut-tilføjelsen med et raid boss-encounter, flere historiemissioner, behind the scenes ektras og tre themed collectibles!

Test dine skills mod den mest frygtindgydende af alle Varkids. Hendes navn er længe hvisket i frygt; nu er Hemovorous the Invincible vågnet. Denne kolossale raidboss har gjort Pandora til hendes gemme sted, og kun de bedste jægere har en chance for at sparke hendes røv i jagten på top-tier loot.

I mellemtiden er Ava overbevist om, at hun har fundet ledetråden på nogle potentielt overnaturlige drab og har besluttet at dokumentere sine fund i seriel podcastform. Og du er gun-toting co-host, når du undersøger mærkelige hændelser på Pandora, Promethea, Eden-6 og Nekrotafeyo på jagt efter svar (og loot) ved hjælp af nogle kendte ansigter.

I Director's Cut skal Vault Hunters gennemsøge galaksen for at løse en række mord, score loot med tre nye Vault Cards og få en indsigt i udviklingen af ​​Borderlands 3. Du kan også gennemgå Borderlands 3s begyndelse, bloopers , og klip indhold med en compilation af bag kulisserne. Og det er ikke alt! Du kan også udforske et galleri fuld af konceptkunst, storyboards, mistede maps og optagelser af Borderlands 3 fra hele udviklingen.

Inkluderet i Director's Cut er tre Vault Cards, som er din billet til kommende bundles med tema-loot! Når Vault Cards er frigivet, kan de aktiveres og leveled for at låse op for et væld af kosmetik plus noget særdeles kraftigt udstyr. Det første Vault Card debuterer med lanceringen af ​​Director's Cut med emner, der ærer nogle af Borderlands mest elskede faldne helte. Når der er flere Vault-kort tilgængelige, har du mulighed for at vælge hvilke kort der er aktiv.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Borderlands 3: Director's Cut (Steam) fysisk?

Nej, du modtager en Borderlands 3: Director's Cut (Steam) produktnøgle (Borderlands 3: Director's Cut (Steam) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Borderlands 3: Director's Cut (Steam) produktnøgle (Borderlands 3: Director's Cut (Steam) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Borderlands 3: Director's Cut (Steam). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Borderlands 3: Director's Cut (Steam)? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Borderlands 3: Director's Cut (Steam), som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Publisher 2K
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/10 (latest service pack)
Processor: AMD FX-8350 or Intel i5-3570
Memory: 6 GB RAM
Graphics: AMD Radeon™ HD 7970 or NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB
DirectX: Version 11
Storage: 75 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible'
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor an
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser