Pro Cycling Manager 2021 (PC) 43,35 kr.
PRO CYCLING MANAGER 2021 SPILBESKRIVELSE

Nye features i 2021, der gør PCM endnu mere realistisk:

  • Alle 21 officielle etaper i Tour de France 2021
  • Et nyt målsætningssystem
  • Europamesterskaber og nationale hold
  • Nye licenserede mærker (Lazer, Specialized, Vision, Rudy Project, Corima, HJC, Canyon, POC, Merida)
  • Mere realistisk adfærd af feltet
  • Hurtigsimuleringer er mere som rigtige løb



En omfattende karrieretilstand
I Pro Cycling Managers karrieretilstand kan du skabe dit eget hold eller administrere et eksisterende hold og gøre dem til mestre.
Du er sportsdirektør og dermed ansvarlig for at træffe de bedste beslutninger for dette hold:

  • Rytterrekruttering: Opbyg dit drømmehold baseret på dine resultater
  • Sponsorering: Tiltræk sponsorer for at øge dit budget
  • Økonomi: Du skal have en sund økonomi for at bevare dine sponsorers tillid og rekruttere nye ryttere
  • Udstyr: Administrer dit forsknings- og udviklingshold for at forbedre dit udstyr og sikre den bedste præstation
  • Medarbejderrekruttering: Du skal også rekruttere personale (undervisere, scouts til at finde nye talenter og læger) til at hjælpe dig med administrationen dit hold
  • Træning: Send scouts ud for at finde fremtidige cykelstjerner og administrer dit udviklingshold for potentielt at inkludere dem i det professionelle hold


Nå toppen i Pro Cyclist-tilstand
I denne tilstand skal du skabe din egen rytter, blive optaget på et hold og forbedre dine færdigheder for at prøve at vinde verdens mest prestigefyldte løb ... Den gule trøje venter forude!
Gennemfør de mål, din manager har sat dig, for at skabe opmærksomhed omkring dig og forbedre din forhandlingsevne til fremtidige kontrakter med dit hold ... eller måske et nyt hold. Vær forsigtig med ikke at tage dårlige karrierebeslutninger!
Pro Cyclist-tilstand indeholder et færdighedstræ til forbedring af din rytters niveau, som er baseret på gennemførte målsætninger.
Når du har bevist dit værd, bliver du dit holds leder, ligesom Primoz Roglic, Tadej Pogacar og Thibaut Pinot. Dine holdkammeraters funktion bliver derefter at hjælpe dig.

Nyt målsætningssystem
Vi har revideret målsætningssystemet for at gøre det mere realistisk og give dig mere frihed.
Du kan nu angive et vilkårligt antal målsætninger for alle dine ryttere (men for mange målsætninger vil helt sikkert påvirke deres træthedsniveau). Men du bliver konstant nødt til at genoverveje dine valg i løbet af sæsonen, fordi uforudsete omstændigheder (træthed, kalenderændringer osv.) vil påvirke dine rytters moral.
Vi har også udviklet en ny AI til at håndtere rytternes målsætninger og forbedre fordelingen af holdkaptajner i sæsonens vigtige løb.
Dette nye system indeholder også ændringer til konditions- og træthedssystemet:

  • Løbstyper taget i betragtning med hensyn til træthedsstyring, hvor nogle løb og løbsforhold er mere krævende end andre: Klassikerne på brosten, vejr, konkurrere om placering i det generelle klassement i flerdagsløb
  • Alt dette giver et mere dynamisk gameplay: Grundet at løbskalenderen ikke er endelig, kan det være nødvendigt til at revidere dine planer i løbet af året, dvs. annullere et vigtigt løb i sidste øjeblik inden et vigtigt mål, fordi din rytters grænser for træthed allerede er overskredet
  • Forbedringer af AI's konditions-/træthedsstyring, især med hensyn til målene for formen midt i sæsonen (Tour de France) og slutningen af sæsonen (La Vuelta og verdensmesterskaberne/klassikere)


NYT: Europamesterskaber og nationale hold
Vi har tilføjet det europæiske mesterskab (onlineløb og tidskørsler) i sæsonens løbskalenderen. Disse to løb fungerer som verdensmesterskaberne, dvs. ved national udvælgelse.
Det betyder:

  • Særlige trøjer til vinderne, ligesom i verdensmesterskaberne
  • Forbedret AI til national udvælgelse, til verdensmesterskaberne og europæiske mesterskaber. Mere realistiske kriterier for opbygning af hold og løsning af problemer med det gamle system (visse holdkaptajner ville ikke deltage i en begivenhed, selvom ruten var perfekt til dem)
  • Nye nationale hold i databasen for at sikre, at der er nok hold til europæiske løb
  • Opdateret side for ""Nationale hold""


NYT: Mere realistiske vejrforhold
Vejrforhold har større indflydelse på dine rytteres træthed og moral: Visse løb er kendt for at have en vis risiko på grund af vejrforholdene. Dette påvirker nu rytterne og deres træthedsniveau.
I Karrieretilstand er vejret nu ensartet i etapeløb. Vi har brugt ægte meteorologiske data til at skabe realistiske vejrforhold hver dag.

NYT: Nye mærker og officielt udstyr tilføjet
Pro Cycling Manager 2021 tilbyder endnu mere indhold med over 800 ryttere, 80 hold, 260 løb og 700 etaper.

For at gøre det mere realistisk, har vi tilføjet nye officielle mærker:

  • Lazer (hjelme)
  • Specialized (hjelme, stel, hjul)
  • Vision (hjul)
  • Rudy Project (hjelme)
  • Corima (hjul)
  • HJC (hjelme)
  • POC (hjelme)
  • Merida (stel)
  • Canyon (stel)


Vi har også tilføjet en række officielle vejsideelementer af Touren (kilometerporte, bannere osv.).

Diverse

  • Mere realistisk adfærd af feltet under spurter, særligt ved afslutninger med mange sving
  • I vores fortsatte bestræbelser på at forbedre Manager-brugerfladen, har vi opdateret holdsiden og tilføjet nye statistikker for ryttere (deltagelse i topløb, oplysninger og resultater om løbsdagen)
  • Forbedrede hurtigsimuleringer for større grad af realisme:
    o Forbedrede resultater og betydning af brostensløb (fx Paris-Roubaix)
    o Forbedrede klassikere på bakket terræn. Betydning af bakkeegenskaber og -indstillinger for mere realistiske resultater, såsom for Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège
    o Etape 21 tages i betragtning i Grand Tours. For at gøre det mere realistisk afsluttes flade etaper, der kommer på den sidste dag i et løb, såsom i Tour de France, i en spurt
    o Forbedrede forspring i tidskørselsetaper. Forspringene er nu lidt større for at gøre det mere realistisk, når disse etaper simuleres
  • Regel tilføjet for at give de bedste pro-kontinentale hold mulighed for at få en invitation til alle World Tour-løb (for førstepladsen) og alle løb, der finder sted i enkeltdagsløb (for andenpladsen). 'Modders' kan tilpasse dette parameter i databasen

Legal:

©2021 Nacon. ©2021 Published Nacon and developed by Cyanide SAS. A.S.O. is the worldwide exclusive licensee of the following trademarks registered by Société du Tour de France: Tour de France, Paris-Nice, La Flèche Wallonne, Liège-Bastogne-Liège, Paris-Roubaix, Paris-Tours. Criterium du Dauphiné is a registered trademark of A.S.O. La Vuelta is a registered trademark of Unipublic. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pro Cycling Manager 2021 fysisk?

Nej, du modtager en Pro Cycling Manager 2021 produktnøgle (Pro Cycling Manager 2021 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pro Cycling Manager 2021 produktnøgle (Pro Cycling Manager 2021 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pro Cycling Manager 2021. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Pro Cycling Manager 2021? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Pro Cycling Manager 2021 som digital download til Steam.

Publisher Nacon
PEGI-rating
Udvikler Cyanide Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 03-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7/8/10 64-bit (TBC)
Processor: AMD/Intel dual-core 2.5 GHz (TBC)
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 512 Mo, ATI Radeon HD 5570/NVIDIA GeForce GT 240/Intel HD 4600 (TBC)
DirectX: Version 9.0
Yderligere bemærkninger: Please note that these informations aren't final and may be subject to change unt
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser