Ultimate Fishing Simulator (PC) 49 kr.
ULTIMATE FISHING SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

Advarsel! I Ultimate Fishing Simulator bider fiskene som vanvittige. Vi garanterer, at du aldrig falder i søvn.


Ultimate Fishing Simulator er en omfattende fiskesimulator, der tillader brug af forskellige teknikker forskellige steder rundt om i verden, og vigtigst af alt er, at du ikke har brug for en permanent forbindelse til Internettet for det.


Fiskene Bider Her
Hvis du er træt af at vente på, at fisk bider og du er ved at falde i søvn, betyder det, at du har spillet et dårligt spil! I Ultimate Fishing Simulator vil dette aldrig ske. Vælg det rigtige udstyr og lokkemad, kast din linje og vent på et bid. Succes er garanteret.

Isfiske
Ud over den traditionelle fiske teknik du finder i Ultimate Fishing Simulator er der også et vinter map, hvor du er i stand til at fiske under isen! Køb en snegl i butikken, find et passende sted, og bor et lufthul. Men ikke for lille, så du kan få fisken op.


To Game Modes
Der er to sværhedsgrader i Ultimate Fishing Simulator, hvilket gør at der er noget for enhver smag. Normal Mode giver dig muligheden for at nyde spillet i al sin pragt. I normal tilstand er alle funktionerne i spillet inkluderet. Realistisk tilstand kræver mere tålmodighed og effektivitet fra spilleren. Fisk bidder mindre og kæmper længere. Nogle af spilfunktionerne i denne tilstand er deaktiveret, såsom kameraet under vandet.

Trofæer
Hver fisker kan lide at beundre sine trofæer. Nogle frigiver deres fisk, og nogle hænger dem op på deres vægge. I Ultimate Fishing Simulator kan du nøjagtigt gøre det samme! Beslut hvad du vil gøre med den fisk, du fanger. Sælge? Frigøre? Montere? Det er dit valg.

Level Editor
Hvis de tilgængelige kort i spillet keder dig, kan du oprette dine egne. Vær kreativ og opbyg dit eget drømmefiskeri, som du kan dele andre spillere takket være den indbyggede editor. Nyd at fiske med dine venner på dit kort. Hvad mere kan du bede om?

Sakura
Alle kan godt lide at bruge mærke udstyr, som ofte adskiller sig fra konkurrencen med sine parametre og udseende. Vi er det eneste fiskespil, der har licens til SAKURA-udstyr (SERT S.A.S.). Du kan finde deres fiskestænger, hjul, lokkemad og linjer. Hver artikel er kortlagt i detaljer og føjet til spillet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ultimate Fishing Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Ultimate Fishing Simulator produktnøgle (Ultimate Fishing Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ultimate Fishing Simulator produktnøgle (Ultimate Fishing Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ultimate Fishing Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ultimate Fishing Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ultimate Fishing Simulator som digital download til Steam.

Udvikler Bit Golem
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-08-2018
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7/8/8.1/10 (x64 x86)
Processor: Core i5-2400 or Ryzen 3 1200
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 2GB VRAM or equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7/8/8.1/10 (x64 x86)
Processor: Core i5-6400 or Ryzen 5 1600
Hu
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser