Just Die Already (PC) 55 kr.
JUST DIE ALREADY SPILBESKRIVELSE

Just Die Already er et kaotisk sandkassespil med gamle mennesker – skabt af designerne bag Goat Simulator.

Du er en gammel pensionist i en nær fremtid, hvor folk ikke længere får børn. Der er ingen til at betale for pensionerne på grund af de utaknemmelige millennials, som hellere vil spille computer fremfor at foretage sig noget fornuftigt. Ingen betaler for dine udgifter, og derfor må du – ligesom alle de andre gamlinge i denne verden – overleve på egen hånd.

Hvordan vil du overleve i en verden, der gør alt for at slå dig ihjel?

For at gøre tingene endnu værre er du netop blevet smidt ud fra dit plejehjem, og du har ikke andre valg end at gennemføre farlige udfordringer og udforske verdenen på jagt efter pensionistkuponer, som kan udløse gratis ældrepleje.

Samfundet ønsker dig død, men måske er det nu på tide at leve fuldt ud?

HOVEDINDHOLD

 • VÆR GAMMEL OG MODIG

  Du får lov at være gammel. Vred, skrøbelig, fattig og vred på verden: En drøm, du slet ikke vidste, at du havde. Endelig har du fået nået til fælles med dine bedsteforældre.

 • KNÆK OG BRÆK ...

  Oplev glæderne ved at være gammel og skrøbelig – alt kan knække dig, og du kan brække alt i kroppen.

 • PRØV IKKE DETTE DERHJEMME (ELLER PÅ LEJEJHJEMMET)

  Gennemfør farlige udfordringer, som du aldrig vil prøve derhjemme, og besvar eksistentielle spørgsmål som: Kan du affyre dig selv fra en katapult og lande ovenpå andre? Eller kan du overleve at miste hovedet, samle det op og slå nogen med det?

 • ÉN MISSION: PENSION!

  Optjen belønninger ved at gennemføre farlige udfordringer. Hvad er målet? At gøre dig fortjent til et ordentlige plejehjem. Det giver jo sig selv. Et godt råd: Forsøg at holde dig i ét stykke, så du kan nå at nyde det …

 • MULTIPLAYER-SANDKASSE

  Spil alene eller samme med op til fire venner i online multiplayer. Gennemfør udfordringer sammen, eller skab kaos, og riv lemmerne af vennerne!

 • VÆR GAMMEL. IGEN.

  Du får lov at være gammel. Det er så godt, at det skal siges to gange.

 • UBEGRÆNSET INTERAKTION

  Du kan samle en masse forskellige genstande op og interagere med dem. Der er alt fra enorme ørreder, trampoliner, skydevåben, elkabler og fyrværkeri – bare for at nævne nogle få. Bazookaer, økser, basuner, tudehorn og jetpacks for at nævne lidt flere. Og ja, de kan alle bruges til overfald og lemlæstelse.

 • OMFAVN DIN INDRE BOOMER

  Skab kaos blandt millennial- og zoomer-generationerne (nåja, og så glemte vi generation X ligesom alle andre). NPC'erne reagerer forskellige alt efter deres alder. Nogle griner og klapper, når andre kommer til skade, mens andre flygter i rædsel.

 • SPILLET ER LIGE SÅ VANVITTIGT SOM DIG

  Byen er fuld af detaljerede omgivelser, hemmeligheder og skjulte veje, som inspirerer til udforskning og mærkelige eksperimenter.

 • GAMMEL. PERSON.

  Okay, nu skal vi nok stoppe.

 • EN SIDSTE TING

  Vent, vent, der er en sidste ting! Fik vi nævnt, at du kan finde en limpistol og bruge den til at montere fyrværkeri på en cykel? Og at du kan køre på cyklen? Eller at du kan stoppe trafikken i en trafikprop og få biler til at eksplodere? Eller at du kan montere vinger på dine arme og flyve rundt? Eller at du ka

Legal Notice / EULA
Just Die Already © 2020 Double Moose. Licensed by Double Moose.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Just Die Already fysisk?

Nej, du modtager en Just Die Already produktnøgle (Just Die Already CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Just Die Already produktnøgle (Just Die Already CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Just Die Already. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Just Die Already? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Just Die Already som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
Udvikler DoubleMoose
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 20-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 8 or higher
Processor: Intel Core i5 3470 @ 2.9hz / AMD-FX-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 2.5 GB available space
Sound Card: DirectX 11 sound device
Additional Notes: I
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser