SCARLET NEXUS Deluxe Edition (PC) 459 kr.
SCARLET NEXUS DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

I den fjerne fremtid opdager menneskeheden et hormon i den menneskelige hjerne, der låser op for mentale kræfter, der ændrer verden, som vi kender den. Når menneskeheden udforsker disse nyfundne evner, falder forvrængede mutanter ("Andre") fra himlen med en appetit på menneskelige hjerner. Mutanterne bliver ikke skadet af almindelige angreb og våben, ekstreme foranstaltninger er nødvendige for at stoppe truslen og redde menneskeheden. Mennesker med psykokinetiske evner, såkaldte Psionics, er vores eneste chance for at bekæmpe truslen ovenfra. Menneskehedens sidste forsvarslinje, OSF (Other Supression Force), har siden søgt og rekrutteret Psionics for at afslutte truslen en gang for alle.

I SCARLET NEXUS er der to historier. Du kan starte eventyret enten som Yuito Sumeragi, en energisk rekrutter fra en fin politisk familie, eller Kasane Randall, en mystisk spejder, hvis dygtighed har gjort ham berømt inden for OSF. Spil gennem begge historier, og oplev, hvordan de er vævet sammen i denne Brain Punk-fremtid, hvor teknologien bliver mødt af psykokinetiske evner.

Psykokinetisk kamp – Med dine psykokinetiske evner, der gør omgivelserne til dit bedste våben, kan du løfte, knække og kaste objekter fra omgivelserne, hvilket opbygger dine angrebskomboer, så du kan besejre dine fjender.

Udryd de "Andre" – Disse sindsforvirrede mutanter, som faldt ned fra himlen, er meget modstandsdygtige over for konventionelle angrebs- og forsvarsmetoder. De plages af konstante smerter fra deres mutationer og er på jagt efter hjerner fra levende organismer, hvilket dulmer deres galskab.

Fremtiden er Brain Punk – Du skal udforske og beskytte et fremtidigt Japan, hvor inspiration fra klassisk anime og western-sci-fi blandes.

To historier – Denne komplekse historie om bånd, tapperhed og heltemod er udtænkt af hjernerne bag de ikoniske Tales of Vesperia.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg SCARLET NEXUS Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en SCARLET NEXUS Deluxe Edition produktnøgle (SCARLET NEXUS Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din SCARLET NEXUS Deluxe Edition produktnøgle (SCARLET NEXUS Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille SCARLET NEXUS Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder SCARLET NEXUS Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Deluxe Edition indeholder det fulde SCARLET NEXUS-spil og Brain Punk-pakken samt to bonusser.

Du begynder eventyret med Yuito eller Kasane og skal låse op for mysterierne i en brainpunk-fremtid, som er fanget mellem teknologi og psykiske evner.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-3470 | AMD FX-8350
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD 7970, 3 GB
DirectX: Version 11
Diskplads: 50 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser