theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve (PC) 22 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer theHunter: Call of the Wild på Steam for at kunne bruge theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve.

THEHUNTER CALL OF THE WILD - CUATRO COLINAS GAME RESERVE SPILBESKRIVELSE

Du kan vandre gennem smukke marker og over lave, langstrakte bakker på denne del af Den iberiske halvø, som ville være en romantisk kulisse for ethvert vildtreservat. Det er ikke så underligt, at jagtbetjenten og forvalteren Alejandra mener, at hendes sjæl er tæt forbundet med reservatet, som er jagtområde, der er en konge værdigt. Vildtreservatet Cuatro Colinas har både et besynderligt yndefuldt marmorbrud, bløde bakker, et forladt kloster og enge med solsikker og lavendel, der vil få dig til at måbe.


FAUNAEN I CUATRO COLINAS

Dette romantiske landskab på Den iberiske halvø har en masse forskelligt dyreliv i de forskellige økosystemer. Du kan jage europæiske harer i krattet, vandre ved siden af majestætiske kronhjorte og temperamentsfulde vildsvin eller jage dådyr, som græsser på markerne. Prøv, om du kan få øje på den stille iberiske ulv eller det dristige muflonfår på klipperne. De af jer, der vil have en udfordring, kan gå efter en spansk grand slam, som består af fire typer bjerggeder – den ydmyge Ronda, den adrætte Sydøstlige, den store og stærke Beceite og den kolossale Gredos.


DEN IBERISKE FLORA

Miljøet i vildtreservatet Cuatro Colinas kan beskrives med ét ord: prægtigt. Området har både en omfattende historie og en blomstrende natur, som er lige til at udforske. Det største kendetegn er de åbne landskaber, som er dækket af solsikker og lavendel og omgivet af lave bakker. De åbne landskaber er omgivet af løvtræer og tørre fyrreskove, som er perfekte skjulesteder for forsigtige dyr. Reservatet er dog langt fra uberørt, da marmorbruddets skarpe kanter står i stærk kontrast med omgivelserne.


MÅRTENSSON 6.5MM BOLT-ACTION RIFLE

Mårtensson 6.5mm er en riffel med et usædvanligt navn, som er en hyldest til en stor våbenspecialist. Denne moderne boltriffel er fremstillet af spanske våbensmede. Riflen er designet til både jægere og sportsskytter og har en jævn og pålidelig mekanisme samt en ergonomisk og let konstruktion. Dette samt kombinationen af en lille rekyl og 6,5-mm ammunition med en flad bane giver Mårtensson 6.5mm Bolt-Action Rifle en imponerende træfsikkerhed, selv på større afstande.


Riflen fås i tre farver: Lightning, Thunder og Rayo.


MISSIONER OG MÅL
Vildtreservatet Cuatro Colinas dækker et enormt område på 64 km² og er et perfekt sted, uanset om du vil udforske området og gå dine egne veje, eller om du vil følge den unikke historie med 14 nye historiemissioner og 55 sidemissioner.
Vildtreservatet Cuatro Colinas har haft mange besøgende – både europæiske konger, som vandrede gennem de stenede græsningsskove, og moderne jægere med det bedste moderne udstyr. Nu tynges Doña Alejandra del Bosque Garcia dog af det ansvar, som hendes familie har haft i århundreder. Hun har problemer med aggressive dyr, utilfredse landmænd, en familietragedie og en virksomhed, der vil overtage området. Derfor må hun forsøge at beskytte selve essensen af det, der gør Cuatro Colinas til det bedste jagtområde, der findes. Dette er hendes skæbne, og den kan også blive din.


DELT OPLEVELSE
Ligesom med tidligere DLC-pakker, man skal betale for, kan en spiller, der ikke ejer pakken, stadig spille med i Cuatro Colinas Game Reserve uden at betale ved at finde en spiller, som ejer den, og deltage i vedkommendes spil.

 

Legal:

theHunter: Call of the Wild®
© 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve fysisk?

Nej, du modtager en theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve produktnøgle (theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve produktnøgle (theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 10-12-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Diskplads: 60 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 760 / R9 270x - 4GB VRAM
Diskplads: 60 GB tilgæng
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser