Kitaria Fables (PC) 129 kr.
KITARIA FABLES SPILBESKRIVELSE

Kitaria Fables er et dejligt sødt action adventure RPG med landbrug og crafting! Gå ind i Kitarias søde verden, og tag dine naboers missioner, mens de står over for en stigende strøm af mørke. Kamp i realtid, udforskning og dungeoneering sammen med landbrug til proviant og fremstilling af våben og rustninger og lav nyt magi for at øge din magt.

Et fredeligt land, hvor naturen lever i harmoni - indtil nu. Efterhånden som dyrelivet omkring Paw Village bliver mere og mere aggressivt, har The Empire opfordret dig til at undersøge og forsvare borgerne. Tag til Paw Village til dit onkels hjem, og fra din nye base kan du udforske den enorme verden, der er fuld af dyreliv, ressourcer og loot som kan hjælpe dig på den lange rejse fremover.

Brug nærkampsvåben og buer og smed nye stave. Sæt dit loadout på en måde, der passer til din foretrukne kampstil og lav magi, våben og rustninger, der komplimenterer din spillestil. Foretrækker du at brænde dine fjender på afstand, fryse dem, hvor de står, eller stole på dit sværd eller bue for at gøre din skade?

Du skal bruge meget mere end brutal styrke og magi for at overleve det kommende mørke. Kitarias verden er fuld af ressourcer, som du kan bruge til din fordel. Dræb monstre for ingredienser, plant frø og pas på dine afgrøder for mad og saml materialer og malme for at lave kraftigere våben, rustninger og tilbehør.

Kitaria Fables er fuld af venlige (og ikke så venlige!) Borgere. Introducer dig selv for dine naboer og opfyld deres ønsker. Jo mere du binder dig til dine nye venner, jo flere belønninger får du, når dine relationer vokser!

Kitaria Fables har en lokal co-op-tilstand med Steam-fjernspil understøttet. Slå dig sammen med en ven, fordobl din kraft og brug friheden i Kitaria Fables fleksible kampsystem til at komplimentere hinandens styrker.

Legal Notice / EULA
© PQube Ltd. Developed by Twin Hearts. Published by PQube Ltd.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Kitaria Fables fysisk?

Nej, du modtager en Kitaria Fables produktnøgle (Kitaria Fables CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Kitaria Fables produktnøgle (Kitaria Fables CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Kitaria Fables. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Kitaria Fables? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Kitaria Fables som digital download til Steam.

Publisher PQube Limited
Udvikler Twin Hearts
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 02-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible soundcard
 
ANBEFALET:
Styresystem: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-446
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser