I Am Fish (PC) 145 kr.
I AM FISH SPILBESKRIVELSE

I Am Fish er et charmerende, fysikbaseret eventyr med fire frygtløse fisk i hovedrollerne, som bliver tvunget væk fra deres hjem i kæledyrsbutikkens akvarium. I spillet skal du hjælpe dem med at svømme, flyve, rulle og tygge sig vej til det åbne hav fra de fjerneste hjørner af Barnardshire (Englands mindste amt) i kampen for frihed og for atter at blive genforenet.

FINTASTISKE VENNER
Mød vores helte! Goldfish – munter, modig og eventyrlysten. Den fødte svømmer! Pufferfish – lidt langsom, men godhjertet. Han kan puste sig op til en kugle og trille hen over land. Piranha – vild, kaotisk, larmende, uforudsigelig og elsker at bide – selvfølgelig. Flying Fish – lidt reserveret til tider, men blød om hjertet, og så kan han svæve gennem luften! Disse umage helte giver aldrig op og lægger liv og skæl i genforeningsmissionen!


ET SPIL, SOM ALLE KAN FINNE UD AF
Du skal svømme, rulle, svæve, tygge, flapre, puste, flyve og bide dig vej gennem de sjove udfordringer. Den enkle og intuitive styring hjælper dig med at få fiskene sikkert i havn i dette skælsættende eventyr.

TÆNK UD AF AKVARIET
Med dens idylliske kystlinje og hyggelige landsbyer virker Barnardshire som definitionen på fredsommelighed, men for vores vandede eventyrere er stedet fuld af farer – fra at krydse vejen, rejse hen over tagene, undvige frituregryder og andre dyr og ikke mindst mennesker. Nå ja, og så er deres beholder med vand ret skrøbelig, og de kan jo ikke trække vejret over vandet.


FÅ ALLE FISK MED
Vi vil ikke gå i detaljer med grusom fiskedød, men hvis din fisk falder for langt i den beholder, den nu lige har stykket sammen, eller hvis den løber tør for ilt eller bare fjumrer, så sendes du tilbage til det seneste kontrolpunkt for at prøve igen.


SVØM MOD FRIHEDEN
Vores fire fintastiske venner må finde en vej frem med alle tilgængelige midler i alskens tilgængelige vandbeholdere som krukker, spande på hjul og nogle gange et ølglas. Skål! Styringen af hvert af de improviserede vandfartøjer byder på deres egne udfordringer. Men bare rolig: Det åbne vands frihed er altid lige i nærheden i form af indbydende springvand, svømmebassiner eller ... kloakker, der er fulde af farlige ting, som du kan plaske rundt i, inden du når det endelige mål – det glitrende, åbne hav.

Legal Notice / EULA
I Am Fish © 2021 Bossa Studios Ltd. I Am Fish is a trade mark of Bossa Studios Ltd. All rights reserved. Developed by Bossa Studios Ltd. Published by Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg I Am Fish fysisk?

Nej, du modtager en I Am Fish produktnøgle (I Am Fish CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din I Am Fish produktnøgle (I Am Fish CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille I Am Fish. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder I Am Fish? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af I Am Fish som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
Udvikler Bossa Studios
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 16-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 x64
Processor: Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent
Grafik: GeForce GTX 960 (4096 VRAM)
Diskplads: 12 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i7-6700 (8 * 3400) or equivalent
Grafik: GeForce RTX 2060 Super (6144VRAM)
Diskplads: 12 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser