Kerbal Space Program 2 (PC)

24. februar 2023

Vær klar til at spille Kerbal Space Program 2 på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

KERBAL SPACE PROGRAM 2 SPILBESKRIVELSE

Kerbal Space Program 2 er efterfølgeren til det roste rumrejse simulator spil Kerbal Space fra Private Division.

Da det originale Kerbal Space Program er blevet et af de mest elskede spil nogensinde og nu større end nogensinde, er Kerbal Space Program 2 blevet fuldstændigt redesignet fra bunden for at imødekomme kravene fra moderne og næste generations rumforskning, alt imens vedligeholdelse af det monumentale grundlag for det første spil. Byg et rumprogram, konstruer kraftfulde rumfartøjer, design kolonier, der samler ressourcer og meget mere for at afdække galaksenes hemmeligheder. Et væld af spændende nye funktioner vil fange veteraner og tilbagevendende spillere samt indlede en helt ny bølge af Kerbonauts til den geniale og komiske verden, der har underholdt millioner af spillere.

Nøglepunkter:

Forbedret Onboarding

Kerbal Space Program 2 vil skabe en helt ny generation af rumfartseksperter, der ved et uheld vil lære raketvidenskab. Nye animerede tutorials, forbedret brugergrænseflade og fuldstændig fornyet samling- og flyveinstruktion giver nye spillere mulighed for hurtigt at sætte deres kreativitet på prøve uden at ofre noget af udfordringen fra det originale spil.

Næste Generations Teknologi

Kerbal Space Program 2, vil de forbløffende opfindsomme kreationer, som KSP er kendt for, taget til et helt nyt niveau. Spillere vil blive henrykte og udfordret af næste generations motorer, dele, brændstof og meget mere. Denne nye teknologi vil ikke bare skabe nye gåder for spillere at løse, men vil også muliggøre nye bedrifter inden for udforskning af rummet inden for og uden for det originale Kerbolar System.

Kolonier

Helt nyt for Kerbal Space Program 2 er kolonier. Disse kolonier udgør ikke kun deres egne fysiske udfordringer, men kræver også ressourceindsamling for at bygge strukturer, rumstationer, habitater og unikke brændstoftyper. Til sidst bliver disse kolonier avancerede nok til køretøjskonstruktion, som vil skubbe dig ud i det dybe rum og videre.

Intergalaktisk Rejse

Næste generations teknologi, kolonier og systematisk indsamling af ressourcer fører alle til et helt nyt udforskningsniveau: intergalaktiske rejser. I Kerbal Space Program 2 baner disse intergalaktiske teknologier vejen til et væld af nye himmellegemer, der hver omfatter nye udfordringer og rummer nye hemmelige skatte. Blandt dem: Charr, en varmeblæst verden af ​​jern; Ovin, med super-jord med ubarmhjertig tyngdekraft; Rask og Rusk, et binært par låst i en dødedans; og mange flere for at belønne udforskning.

Multiplayer/Modding

Den teknologiske udvikling, der er gjort til grundlaget for Kerbal Space Program 2, vil bygge på det elskede modding-kapacitet i det originale spil samt levere den længe efterspurgte tilføjelse af multiplayer. Snart vil spillerne kunne dele udfordringerne ved udforskning af dybe rum. Flere detaljer om disse funktioner vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Kerbal Space Program 2 fysisk?

Nej, du modtager en Kerbal Space Program 2 produktnøgle (Kerbal Space Program 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Kerbal Space Program 2 produktnøgle (Kerbal Space Program 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Kerbal Space Program 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Kerbal Space Program 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Kerbal Space Program 2 som digital download til Steam.

Publisher Private Division
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 24-02-2023
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser